«Κάνει κάποιον να ανατριχιάζει...» - Τι είπε ο δικηγόρος του Μάνου Δασκαλάκη για το σχόλιο της Εισαγγελέως

«Έχει σχολιάσει όλες τις καταθέσεις...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
 «Κάνει κάποιον να ανατριχιάζει...» - Τι είπε ο δικηγόρος του Μάνου Δασκαλάκη για το σχόλιο της Εισαγγελέως

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, έκανε το πρωί της Παρασκευής 26/1, ο δικηγόρος του Μάνου Δασκαλάκη, κ. Δημήτρης Γεωργακόπουλος και μίλησε για την πρόταση της εισαγγελέως του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αθηνών.

Υπενθυμίζουμε ότι την Πέμπτη 25/1, πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση για την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία κράτησε πάνω από 12 ώρες, έχοντας ξεκινήσει από τις 10 το πρωί. Μετά από μία σειρά επιχειρημάτων, η εισαγγελική λειτουργός απέκλειε το ενδεχόμενο η μοιραία δόση κεταμίνης που δόθηκε στο κοριτσάκι, να προήλθε από τους γιατρούς του νοσοκομείου Παίδων όπως ισχυριζόταν η πλευρά της υπεράσπισης, και εισηγήθηκε την ενοχή της (δείτε εδώ).

Πλήθος δημοσιογράφων βρίσκονταν εκείνη την ώρα στη δικαστική αίθουσα και ρεπόρτερ της εκπομπής του ΑΝΤ1, Πρωινό, αποκάλυψε πως η 35χρονη μόλις άκουσε την πρόταση σηκώθηκε εξοργισμένη και ζήτησε να αποχωρήσει από την αίθουσα (δείτε εδώ).

Σήμερα το πρωί επίσης μίλησε και ο Αλέξης Κούγιας στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα ο οποίος εξαπέλυσε πυρά κατά της την Εισαγγελέως. «Είναι ταπεινωτάτου περιεχομένου όσον αφορά την επιχειρηματολογία. Θα έλεγα ότι ήταν επιπέδου μεσημεριανών εκπομπών lifestyle....» (δείτε εδώ).

Τι είπε ο δικηγόρος του Μάνου Δασκαλάκη

«Στην ουσία η Εισαγγελέας μέσα στις περίπου 10 ώρες που αγόρευε, έχει σχολιάσει όλες τις καταθέσεις, όλους τους φακέλους και δεδομένου του υλικού, θεωρούσαμε ότι αυτό τελικά έπρεπε να προτείνει στο δικαστήριο, αυτό πρότεινε το οποίο το εξήγησε στον απόλυτο βαθμό»

Όσο για το σχόλιο της εισαγγελέως "ότι η ατυχία αυτού του παιδιού ήταν που έχει μητέρα την κατηγορουμένη", ο συνήγορος του Μάνου Δασκαλάκη ανέφερε: «Κάνει κάποιον να ανατριχιάζει το άκουσμα αυτής της φράσης».

Δείτε εδώ το βίντεο: