Αθηναΐς Νέγκα: «Είναι ένας σνομπισμός που προσωπικά δεν με πείθει καθόλου...» - Η αιχμηρή απάντηση για τον Γιώργο Νταλάρα

«Αισθάνομαι ότι οι δημοσιογράφοι δεν είναι σε σωστό δρόμο...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Αθηναΐς Νέγκα: «Είναι ένας σνομπισμός που προσωπικά δεν με πείθει καθόλου...» - Η αιχμηρή απάντηση για τον Γιώργο Νταλάρα

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@star, παραχώρησε το πρωί της Τρίτης 30/1, Αθηναΐς Νέγκα με αφορμή την απάντησή της στα σχόλια του Γιώργου Νταλάρα κατά των δημοσιογράφων (δείτε εδώ), τονίζοντας ότι γενικά δεν συμφωνεί με την τραγουδιστή.

Οι δηλώσεις της Αθηναϊδας Νέγκα για τον Γιώργο Νταλάρα

«Δεν μπορώ να συμφωνήσω με τον Νταλάρα, γιατί γενικά δεν συμφωνώ με τον Νταλάρα. Ως προς το κομμάτι των δημοσιογράφων όμως συμφωνώ. Για όλα τα υπόλοιπα δεν συμφωνώ μαζί του καθόλου».

«Το να λες ότι ένας άνθρωπος δεν καταλαβαίνει κάτι και να επιμένεις ότι ξέρεις καλύτερα από τους άλλους είναι ένας σνομπισμός που προσωπικά δεν με πείθει καθόλου. Είμαι συνάδελφός και θεωρώ ότι δεν μας αξίζει αυτό, μας αξίζει να κάνουμε το επάγγελμά μας όπως πρέπει»

Δείτε επίσης: Γιώργος Νταλάρας: Το άλλο του πρόσωπο - Τον περίμεναν ξανά δημοσιογράφοι «Σέβομαι τη δουλειά σας, αυτό που κάνετε είναι δύσκολο», τους είπε

«Γνωρίζω ότι οι νεότεροι δημοσιογράφοι πιέζονται από τους αρχισυντάκτες τους να κάνουν τη δουλειά με έναν συγκεκριμένο τρόπο. Κι αυτό πρέπει να αλλάξει. Γενικώς με τον Νταλάρα δεν συμφωνώ. Δεν αισθάνομαι ότι ο Νταλάρας ξέρει καλύτερα απ’ όλους. Όμως αισθάνομαι ότι οι δημοσιογράφοι δεν είναι σε σωστό δρόμο και αυτό το λέω με αγάπη. Μην το κόψετε αυτό. Ξέρω ότι οι νεαροί συνάδελφοι που βγαίνουν στον δρόμο με το μαραφέτι, καλή ώρα, δεν φταίνε» ανέφερε η Αθηναΐς Νέγκα.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Το "καρφί" του Γιώργου Νταλάρα μετά τον σάλο γύρω από το όνομά του

Ο Γιώργος Νταλάρας βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας 29 Ιανουαρίου στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της Σάννυς Μπαλτζή (η οποία έκανε κάποιες δηλώσεις που εκνεύρισαν την Αφροδίτη Γραμμέλη) και η κάμερα του Breakfast at Star, μαζί με την δημοσιογράφο του καναλιού, τον πλησίασαν για να αποσπάσουν μερικές δηλώσεις του.

Ο ίδιος, λοιπόν, τόνισε πως επιθυμούσε να μιλήσει μόνο για την στιχουργό, με την οποία συνεργάζεται αυτό το διάστημα, ενώ λίγο πριν αποχωρήσει, πέταξε και μία "σπόντα" μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε με τον τρόπο που μίλησε σε άλλους ρεπόρτερ πριν από λίγες ημέρες, αποκαλώντας τους "κοτόπουλα" και "γελοίους"

«Δεν έχω διαβάσει ακόμα το τελευταίο βιβλίο. Ήδη υπάρχει συνεργασία με την Σάννυ Μπαλτζή, είμαστε στο στούντιο. Θα κάνουμε ένα πολύ ωραίο τραγούδι, πραγματικά», είπε αρχικά και συνέχισε: «Θα σας πω δυο λόγια, όχι για άλλα. Η Σάννυ είναι μια όμορφη, ευγενής, αναρχική. Είναι μια κοπέλα διανοούμενη ρεμπέτισσα και αυτό νομίζω τα λέει όλα».

Στο τέλος, ωστόσο, πρόσθεσε: «Ελπίζω να μην παρεξηγηθούν αυτά που είπα, γιατί η ανθρωποφαγία είναι μόδα...».