Αλέξανδρος Κοψιάλης: Διατάχθηκε ΕΔΕ για το βίντεο με τη σύλληψη παιδόφιλου - Η ΓΑΔΑ ζητάει εξηγήσεις για τη βιντεοσκόπηση

Έκτακτη είδηση!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσπάσει μετά τη δημοσίευση βίντεο στο κανάλι στο Youtube του Αλέξανδρου Κοψιάλη μέσα από το οποίο παρουσιάζεται η σύλληψη 43χρονου παιδόφιλου άντρα, που έδωσε ραντεβού με 13χρονη κοπέλα στο σπίτι της στον Πειραιά.

Ο γνωστός Youtuber σε συνεργασία με τον πατέρα της ανήλικης, που είναι φίλος του και έναν αστυνομικό έστησαν ενέδρα στον 43χροο τη στιγμή, που έφτασε από την Πάτρα με ΚΤΕΛ στο σπίτι της νεαρής κοπέλας.

Επειδή ωστόσο το βίντεο, που δημοσιεύτηκε παρουσιάζει την επιχείρηση της αστυνομίας - βιντεοσκοπημένη από πολίτη - την Τρίτη 30/1 έγινε γνωστό πως διατάχθηκε ΕΔΕ με τη ΓΑΔΑ να ζητάει εξηγήσεις από τους αστυνομικούς, που δέχτηκαν να βιντεοσκοπηθούν επί το έργον.

Δείτε επίσης: Βριλήσσια: «Ο αθεόφοβος έλεγε στη μαμά μου να...» - Με δάκρυα στα μάτια η σύζυγός του 49χρόνου κομμωτή που τοποθέτησε κρυφές κάμερες στο σπίτι τους

Τι συνέβη μετά το βίντεο του Αλέξανδρου Κοψιάλη με τη σύλληψη του παιδόφιλου

«Από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής ανακοινώνεται ότι, σχετικά με βιντεοληπτικό υλικό που αναπαράγεται στο διαδίκτυο καθώς και Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, στο οποίο εμφαίνεται η σύλληψη ατόμου που εμπλέκεται σε υπόθεση προσέλκυσης ανήλικης για γενετήσιους λόγους, έχει διαταχθεί η διενέργεια Προκαταρκτικής Διοικητικής Εξέτασης», αναγράφει η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Τι συνέβη με τον 43χρονο που συνελήφθη με τη βοήθεια του Κοψιάλη

Ο Αλέξανδρος Κοψιάλης, το πρωί της Τρίτης 30 Ιανουαρίου, εμφανίστηκε σε ζωντανή σύνδεση στην κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Happy Day, ώστε να μιλήσει για το παραπάνω βίντεο.

«Γνώριζε με τη ηλικία μιλάει. Πρόκειται για κόρη πολύ φίλου μου, την ξέρω από ημερών. Μιλήσαμε με την αστυνομία και στήθηκε αυτό που ακολούθησε», είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή και συνέχισε:

«Απευθείας ήταν πονηρά τα μηνύματα απλά ξεκίνησε από γυναικείο προφίλ. Απλά στην περίπτωση αυτή το κορίτσι εμπιστεύτηκε τον πατέρα της...».

«Αρκετές φορές του αναφέραμε ότι είναι ένα κορίτσι 13 χρονών», επισήμανε έπειτα, προσπαθώντας να εξηγήσει πως ο θύτης ήξερε πολύ καλά πως αυτό που κάνει είναι παράνομο.

«Φοβήθηκα ότι μπορεί να χαλάσει η ενέδρα. Απορώ που ένας άνθρωπος ξεκίνησε από την έδρα του για να συναντήσει το κοριτσάκι... Από τον συγκεκριμένο έχουν σωθεί αρκετά κορίτσια και αγοράκια», ανέφερε σε άλλο σημείο, τονίζοντας πως έμενε σε άλλη πόλη και έφτασε με ΚΤΕΛ στην Αθήνα, κρατώντας ένα σακίδιο το οποίο μέσα περιείχε εσώρουχα και ερωτικά βοηθήματα.

Στο τέλος, βέβαια, ο Αλέξανδρος Κοψιάλης θέλησε να επισημάνει πως στόχος του μέσα από αυτό το βίντεο, δεν είναι ο κόσμος να παίρνει τον νόμο στα χέρια του και να στήνει ενέδρες από εδώ και πέρα, αλλά να βοηθήσει παιδιά που βρίσκονται σε αντίστοιχη κατάσταση να μιλήσουν και να αποτρέψουν οποιονδήποτε έχει αντίστοιχες βλέψεις.

Δείτε επίσης: Επεισοδιακή υπερφαγία: Η διαταραχή που πάσχει ο Κοψιάλης - Ο τρόπος που από τα 109 κιλά έφτασε στα 92