Ελίζαμπεθ Ελέτσι για την υπόθεση φοροδιαφυγής: «Δεν μπορεί να παντρευτεί κανένας σε αυτή τη χώρα έτσι όπως πάει»

«Ο Νεκτάριος είχε πάθει σοκ»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Ελίζαμπεθ Ελέτσι για την υπόθεση φοροδιαφυγής: «Δεν μπορεί να παντρευτεί κανένας σε αυτή τη χώρα έτσι όπως πάει»

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι μίλησε στο Πρωινό του ΑΝΤ1 για την υπόθεση της φοροδιαφυγής που ξέσπασε με επίκεντρο τον γάμο της. Η influencer μίλησε για όλα, για το πρόσωπο που εικάζει ότι κρύβεται από την καταγγελία, την αντίδραση του συζύγου της Νεκτάριου Λεμονίδη, ενώ εξέφρασε την αγανάκτησή της για την στοχοποίηση που δέχτηκε τις τελευταίες μέρες.

«Δεν μπορεί να παντρευτεί κανένας σε αυτή τη χώρα έτσι όπως πάει η κατάσταση. Η ΑΑΔΕ είναι δίπλα μας, κοντά μας, τα παραστατικά έχουν κοπεί και δεν μπορώ να κυνηγάω τον καθέναν που μου κάνει δώρα και να του πω “στο δώρο σου έχεις το παραστατικό”; Ποιος από τους επωνύμους το κάνει;», αναρωτήθηκε αρχικά η Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

Και συνέχισε: «Δεν περίμενα να υπάρχει τέτοια κακεντρέχεια και τόσο μίσος και φθόνος και κακία, γενικά. Δεν γνώριζα ότι θα γινόταν όλο αυτό το σούσουρο. Δεν μπορείς να κοτσάρεις το όνομά μου με τη λέξη φοροδιαφυγή. Είμαι γέννημα θρέμμα Ελληνίδα, πληρώνω τους φόρους μου. Έχουν γίνει πολλοί γάμοι, αλλά δεν έχει γίνει αυτός ο ντόρος. Έναν μήνα μετά βρήκαν ότι φοροδιαφεύγω; Φαίνεται ότι είναι “καρφωτή” από γυναίκα που ζηλεύει».

Δείτε επίσης: Ελίζαμπεθ Ελέτσι κατά γνωστής influencer για την υπόθεση φοροδιαφυγής: «Δεν θα σε αφήσω, ειλικρινά, θα σε βρω»

Οι κλήσεις με απόκρυψη στην Ελίζαμπεθ Ελέτσι και η αντίδραση του Νεκτάριου

Όπως αποκάλυψε, λίγο πριν παντρευτεί υπήρχαν κάποια ύποπτα τηλεφωνήματα που την έβαλαν σε υποψίες και πλέον τα εξετάζει με διαφορετικό πρίσμα. «Δύο εβδομάδες πριν από τον γάμο μου δέχτηκα κάποιες κλήσεις με απόκρυψη, όλα αυτά πρέπει να τα διαλευκάνουμε με τον δικηγόρο μου. Είναι τραγελαφικό για μένα ότι μιλάνε για φοροδιαφυγή. Δεν έκανα τίποτα, τα έχω πληρώσει όλα. Για μένα είναι πραγματικά σοβαρό το γεγονός ότι κάποια κάρφωσε την Ελέτσι και έχει κάνει όλους αυτούς τους ανθρώπους, τους συνεργάτες μου, σε δύσκολη θέση. Αυτές τις μέρες κάνω ραντεβού και με τον δικηγόρο μου, και με τον λογιστή μου για να συγκεντρώσουμε όλα τα παραστατικά και να είμαστε οκ και τυπικοί», ανέφερε σχετικά.

Και πρόσθεσε στη συνέχεια αναφορικά με την γυναίκα που πιστεύει πως έκανε την καταγγελία: «Ο Νεκτάριος είχε πάθει σοκ. Δεν μου άρεσε που πήγαν έξω από το νοσοκομείο με την κάμερα. Άμα θες να ψάξεις κάποιον, ψάξε εμένα. Στενοχωρήθηκε πιο πολύ από μένα, γιατί δεν γνώριζε τον τρόπο που λειτουργεί το σύστημα, είχε τρομοκρατηθεί. Μου τα λέει όλα, ξέρω το παρελθόν του απ' έξω κι ανακατωτά. Δεν είναι απ' το δικό του περιβάλλον είναι απ' το δικό μου. Πάει το μυαλό μας σε μια γυναίκα, γνωστή influencer».