Κλέλια Ρένεση: Δύσκολα ξημέρωσε ο μήνας - Μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Δύσκολο βράδυ πέρασε η Κλέλια Ρένεση την Τετάρτη 31/1, κι αυτό γιατί, όπως αποκάλυψε μέσα από μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, χρειάστηκε να μεταφερθεί άμεσα στο νοσοκομείο και συγκεκριμένα στα επείγοντα.

Η ηθοποιός, ειδικότερα, ανέφερε πως έπαθε αναφυλακτικό σοκ, κάτι που την τρόμαξε ιδιαίτερα, ωστόσο θέλησε να ευχαριστήσει τους γιατρούς και τους ειδικούς που την ανέλαβαν, καθώς ήταν άκρως συνεργάσιμοι και επαγγελματίες, με αποτέλεσμα να καταφέρει να συνέλθει άμεσα.

Η ανάρτηση της Κλέλιας Ρένεση για την υγεία της

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Λαϊκό Νοσοκομείο και στους γιατρούς αλλεργιολόγους της χθεσινοβραδινής εφημερίας. Μου έσωσαν κυριολεκτικά τη ζωή από σφοδρό αναφυλακτικό σοκ. Περάσαμε παρέα μια ρομαντική βραδιά με αδρεναλίνες , κορτιζόνες κ όλα τα καλά, άκρως εξυπηρετικοί, άμεσα διαθέσιμοι κ με ειλικρινές ενδιαφέρον.

Το λέω κ θα το ξαναπώ η δημόσια Υγεία είναι κ θα είναι η προτεραιότητα όλων των πολίτων. Πρέπει να διαφυλάξουμε την σωστή λειτουργία των δημοσίων νοσοκομείων, την επαρκή στελέχωση τους σε προσωπικό αλλά κ τις σωστές συνθήκες που οι γιατροί διεξάγουν το έργο τους. Οι δημόσιοι γιατροί πρέπει να αμείβονται επαρκώς για όλο αυτό που προσφέρουν . Ευχαριστώ για όλα όλους κ όλες απ' την βραδινή μου περιπέτεια!».

Δείτε επίσης: «Πεθαίνεις όλο και περισσότερο...» - Η μακροσκελής και όλο νόημα ανάρτηση της ηθοποιού

''Έσπασε'' τη σιωπή της για τον πατέρα της κόρης της

Η Κλέλια Ρένεση παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Μαμά-δες, η οποία προβλήθηκε την Κυριακή (19/11/23) με την ηθοποιό να μιλάει για τη ζωή της, την κόρη της, την επιλόχειο κατάθλιψη (δείτε εδώ τι είπε) και για τον Manu Chao.

Θα πρέπει να τονίσουμε εδώ, πως η ηθοποιός έχει φέρει την κόρη της στη ζωή, την οποία μεγαλώνει μόνη της, χωρίς όμως να αποκαλύπτει ποτέ το όνομα και την ταυτότητα του ανθρώπου, με τον οποίο την απέκτησε.

Παλιότερα είχε υπάρξει μια φήμη, πως η ηθοποιός είχε σχέση με τον τραγουδιστή Manu Chao και μάλιστα, πως είναι ο πατέρας της κόρης της με την ηθοποιό να ''σπάει'' τη σιωπή της σχετικά με όλες αυτές τις φήμες/

«Κάποια στιγμή τοποθετήθηκα, γιατί η συμπερασματολογία είναι μια επιστήμη, που εδώ στην Ελλάδα διανθίζει πολύ, όλοι βγάζουν δικά τους συμπεράσματα. Το πρώτο εξάμηνο και στην εγκυμοσύνη μου, οι φήμες ότι εγώ ήμουν με τον σύντροφό μου τον Manu και ότι κάνουμε παιδί με τον Manu. Το είπαν μια, δυο.... Ότι μου πήρε και δαχτυλίδι και πως θα παντρευτούμε, γέλασα πάρα πολύ.

Δεν αντιδρούσα μέχρι ένα σημείο, που ανακοινώνω τη γέννηση του παιδιού μου και έπρεπε κάτι να εξηγήσω. Ήθελα να τα ξεκαθαρίσω, γιατί κάποια στιγμή το παιδί μου θα μεγαλώσει και θα τα διαβάσει, οπότε να ξεκαθαρίσω μόνο αυτό.

Ο Manu δεν είναι ούτε ο πατέρας του παιδιού μου, ούτε ο συμβίος μου, είναι φίλος μου, είναι οικογένεια μου, κάνουμε πράγματα μαζί, έχουμε συγκρότημα, ξεκολλάτε. Όλα καλά, ηρεμήστε, εκεί μόνο τοποθετήθηκα.

Τώρα αν έχουν κάποιοι έχουν ανάγκη να μάθουν τα πατρικά στελέχη της κόρης μου, δεν είμαι εγώ αυτή, που θα της απαντήσω», είπε η Κλέλια Ρένεση.