Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Κι εγώ αποφάσισα...» - Η απάντηση στο οργισμένο ξέσπασμα της Κατερίνας Καινούργιου προς το πρόσωπό του

Η όλο νόημα ανάρτηση στο Instagram

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency

Η Κατερίνα Καινούργιου, το πρωί της Πέμπτης 1 Φεβρουαρίου, με αφορμή τα όσα ακούστηκαν για την άδεια καρέκλα της Φαίης Σκορδά στο Fay's Time όλες αυτές τις ημέρες, λόγω της απώλειας του πατέρα της, προχώρησε σε ένα έντονο ξέσπασμα κατά του Λάμπρου Κωνσταντάρα (δείτε εδώ τους αιχμηρούς χαρακτηρισμούς της προς το πρόσωπό του).

Εκείνος, λοιπόν, παρόλο που δεν τοποθετήθηκε μέσα από την εκπομπή στο κανάλι του ΣΚΑΙ, προχώρησε σε μία ανάρτηση όλο νόημα μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram λίγες ώρες αργότερα, χρησιμοποιώντας ένα απόσπασμα από την συνέντευξη της Μπέττυς Μαγγίρα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου (δείτε την ολόκληρη εδώ).

Η απάντηση του Λάμπρου Κωνσταντάρα στην Κατερίνα Καινούργιου

«Κι εγώ αποφάσισα στη ζωή μου ότι από εδώ και πέρα, δε θα χαλάσω τη ζαχαρένια μου για κανένα», είναι συγκεκριμένα η φράση που υιοθέτησε και σημείωσε, μάλιστα: «Χρόνια τώρα», κλείνοντας το θέμα.

Όλη η αλήθεια για την άδεια καρέκλα της Φαίης Σκορδά

Στο πλαίσιο του ρεπορτάζ και επειδή πάντα το νόμισμα έχει δυο όψεις, μετά τις καταγγελίες - καταπέλτη για το κανάλι, εμείς ζητήσαμε την άποψη του καναλιού. Τελικά η άδεια καρέκλα της Φαίης σημαίνει ότι δεν την σεβάστηκε ο ΣΚΑΙ, ή ο ΣΚΑΙ σεβάστηκε την Φαίη αφήνοντας άδεια την καρέκλα της; ...

«Καλημέρα, Fay's time χωρίς την Φαίη, μέρος τρίτο και έχουμε πολλά θέματα και σήμερα της επικαιρότητας όλων των ειδών. Θα ήθελα να κάνω μια παράκληση. Μην ανοίγουμε έριδες και διχόνοιες για μια καρέκλα, ένα πένθος και μια εκπομπή που πρέπει να βγει στον αέρα, ας είμαστε όλοι αγαπημένοι» ήταν το μήνυμα που έστειλε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας στην εκπομπή της Τετάρτης 31/1, μετά τις έντονες αντιδράσεις που ακούστηκαν από όλα τα μετερίζια...

Έριδες και διχόνοιες προκάλεσε μια άδεια καρέκλα, τι απαντά όμως η πλευρά του καναλιού δια στόματος της διευθύντριας Μάρκετινγκ και επικοινωνίας του Ομίλου στο youweekly.gr...

«Πόση λάσπη να ρίξουν σε έναν σταθμό; Σύσσωμος ο ΣΚΑΙ και ο καθένας μας προσωπικά ήμασταν δίπλα στην Φαίη από την πρώτη στιγμή και σεβαστήκαμε τις δύσκολες ώρες που περνάει. Κρίναμε ότι εάν βάζαμε κάποιον άλλον στην καρέκλα της θα ήταν χειρότερο, για αυτό και την αφήσαμε άδεια» ήταν οι πρώτες δηλώσεις της Άλκηστις Μαραγκουδάκη που μεταξύ άλλων είπε:

Η Άλκηστις Μαραγκουδάκη

«Θα ήμασταν απάνθρωποι εάν δεν πήγαινε κανείς από εμάς στην κηδεία και δεν ήμασταν στο πένθος κοντά της. Εγώ προσωπικά ήμουνα μαζί της από την πρώτη στιγμή όταν έμαθε για την απώλεια του μπαμπά της. Δεν τέθηκε ποτέ θέμα από την πλευρά της Φαίης να μην γίνει η εκπομπή της. Το“Fay' s time” έχει και άλλα πρόσωπα στο πάνελ της, δεν είναι όπως π.χ ήταν η εκπομπή του Μουτσινά που έκανε μόνος του stand up comedy. Από την μια πλευρά σεβόμαστε και συμπαραστεκόμαστε απόλυτα και ανθρώπινα στο πένθος της όσο καλύτερα μπορούμε, από την άλλη όμως πλευρά ο ΣΚΑΙ - όπως και κάθε κανάλι - είναι ένας ζωντανός οργανισμός και μια επιχείρηση. Τα υπόλοιπα που ακούω να λέγονται είναι για το θεαθήναι.

Η Φαίη υπάρχει πιθανότητα να μην επιστρέψει στην εκπομπή της ούτε αύριο, ούτε μεθαύριο. Τι θα πούμε στους διαφημιζόμενους που έχουν πληρώσει για την εκπομπή της Φαίης Σκορδά; Εάν π.χ πάθαινε κάτι η Καινούργιου – δανείζομαι το όνομα – και απουσίαζε δεν θα έβγαινε η εκπομπή της με τον Γκουντάρα και τον Μικρούτσικο; Μην λένε ότι τους κατέβει στο κεφάλι... Προσπαθούν να δημιουργήσουν θέμα εκεί που δεν υπάρχει. Σύσσωμος ο ΣΚΑΙ και όλοι μας προσωπικά ήμασταν δίπλα στην Φαίη από την πρώτη στιγμή, σεβαστήκαμε απόλυτα τις δύσκολες ώρες που περνάει, και κρίναμε ότι εάν βάζαμε κάποιον στην καρέκλα της θα ήταν ακόμα χειρότερο για αυτό και την αφήσαμε άδεια»