Ελένη Φουρέιρα: Κανονική ''χαζομαμά'' για τα μάτια του γιου της - Γεμάτο το σαλόνι του σπιτιού της με τα παιχνίδια του

Η τρυφερή φωτογραφία που δημοσίευσε η τραγουδίστρια

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Ελένη Φουρέιρα έχει αλλάξει εντελώς τις προτεραιότητες στη ζωή της από τη στιγμή που πήρε την απόφαση να γίνει μητέρα. Έτσι λοιπόν, η καριέρα της στη μουσική, ο γιος της και ο πατέρας του, Αλμπέρτο Μποτία αποτελούν αναπόσπαστα κομμάτια της.

Μέσα από αναρτήσεις που κάνει η Ελένη Φουρέιρα στο instagram μας δείχνει αρκετά συχνά φωτογραφίες του παιδιού της καλύπτοντας ωστόσο το σημείο του προσώπου του, καθώς είναι επιλογή της να τον προστατεύει από τα πολλά φώτα.

Η νέα φωτογραφία της Ελένης Φουρέιρα με τον γιο της

Έτσι λοιπόν, την Πέμπτη 1/1 η τραγουδίστρια έκανε ένα νέο insta story με τον γιο της από σημείο του σπιτιού, που είναι γεμάτο από παιχνίδια. Όσο λοιπόν η μικρός παίζει, η μαμά Ελένη τον χαζεύει και παράλληλα τον απαθανατίζει με την κάμερα του κινητού της.

Δείτε επίσης: Ελένη Φουρέιρα – Αλμπέρτο Μποτία: Ετοιμάζονται για τα πρώτα γενέθλια του γιου τους

Φουρέιρα - Γιος

Πότε θα γίνει η βάφτιση του γιου τους

Το μωρό της τραγουδίστριας και του ποδοσφαιριστή κοντεύει να γίνει ενός έτους και έτσι έχουν αρχίσει να σκέφτονται και να σχεδιάζουν την βάφτιση του. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Real News και της δημοσιογράφου Κορύνας Μανταγάρη, μάλιστα, προσπαθούν να διαμορφώσουν τα προγράμματά τους ώστε αυτή να πραγματοποιηθεί μέσα στους επόμενους μήνες.

Δυο είναι οι περίοδοι μέσα στο νέο έτος που είναι επικρατέστερες για το μυστήριο. Η άνοιξη, διότι αργότερα ξεκινάει η μεγάλη περιοδεία της τραγουδίστριας, και το τέλος του καλοκαιριού καθώς τότε τελειώνει η περιοδεία και θα έχει επιστρέψει στο σπίτι της. Τίποτα, όμως, δεν έχει κλείσει ακόμα.

Εμείς στο youweekly.gr γνωρίζουμε μάλιστα το που θα πραγματοποιηθεί.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, νονά του γιου της Ελένης Φουρέιρα και του ποδοσφαιριστή θα γίνει η καλή φίλη και συνεργάτιδα της πρώτης, PR manager της Panik Records, Λίας Παπαδοπούλου, η οποία είναι παντρεμένη με τον σκηνοθέτη και φωτογράφο Γιώργο Μπενιουδάκη.