Ορφέας Αυγουστιδής: "Λύγισε" στον αέρα του Ενώπιος Ενωπίω - «Ότι μου άρεσε να κάνω μόνος μου πια θέλω να τα κάνω μόνο με την Γεωργία»

Η εξομολόγηση για την σύζυγό του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ορφέας Αυγουστιδής:

Ο Ορφέας Αυγουστίδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, Ενώπιος Ενωπίω, την οποία παρουσιάζει μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1 με μεγάλη επιτυχία. Ο αγαπημένος ηθοποιός που φέτος για τρίτη σεζόν πρωταγωνιστεί στον Σασμό του ALPHA, άνοιξε την καρδιά του και μίλησε για όλα.

Μεταξύ άλλων μίλησε για την σύζυγό του, Γεωργία με την οποία έχουν αποκτήσει ένα παιδάκι (δείτε οικογενειακή τους φωτογραφία), ενώ δέχτηκε έκπληξη από δυο πολύ σημαντικές γυναίκες της ζωής του. Πρώτα από την μητέρα του Μαρία Τζομπανάκη και στο πλατό η συγκίνηση ήταν μεγάλη, ενώ στην συνέχεια από την Ελένη Ράντου της οποίας η εξομολόγηση τον έκανε να "λυγίσει".

Η εξομολόγηση του Ορφέα Αυγουστίδη για την σύζυγό του, Γεωργία

«Είμαστε 7 προς 8 χρόνια μαζί με την σύζυγό μου. Αυτή είναι το στήριγμα μου. Εκείνη μου ενέπνευσε την ανάγκη για να κάνουμε οικογένεια», εξομολογήθηκε ο Ορφέας Αυγουστίδης.

«Δίνω χρόνο στην οικογένεια και παίρνω από τον ύπνο μου, εάν χρειαστεί. Ειδικά τον πρώτο χρόνο που είχε έρθει ο Αχιλλέας στη ζωή μας και ήμασταν τρεις πια. Μάλιστα επέτρεψα για πρώτη μου φορά να με επισκεφθεί το στρες πρόπερσι και πέρσι γιατί ήθελα να βρω κι άλλο χρόνο μέσα στην ημέρα. Άρχισα να σφίγγομαι γιατί ήθελα, όχι μόνο να αλλάζω πάνες, να τον βλέπω και να είμαι παρών για να βοηθάω την Γεωργία. Να δω πω είναι, πως αναπνέει. Βρίσκω χρόνο, φέτος έχω άλλα όρια από πέρσι και πρόπερσι οπότε τον βλέπω ακόμα περισσότερο και περνάμε κάθε μέρα λίγο χρόνο μαζί. Τα ξυπνήματα μας, το απόγευμα πριν πάω στο θέατρο, την ώρα που ξαπλώνει δηλαδή του λέω "καληνύχτα" και μετά πηγαίνω στο θέατρο, τα Σαββατοκύριακα είναι δικά του πάλι. Το καλοκαίρι αρκετός χρόνος για όλη την οικογένεια. Όσο περνάνε τα χρόνια θα προσαρμόζομαι και γω γύρω από τις ανάγκες της οικογένειας», είπε με τρυφερά λόγια.

«Η Γεωργία πια είναι τα περισσότερα πόδια του τραπεζιού, εκεί που ήθελα πάντα να είμαι εγώ το τραπέζι και όλα τα πόδια να είναι δικά μου. Κανένας να μην μπορεί κανένας να πάρει κάτι που να μην έχω εγώ τον έλεγχο. Πια γενναιόδωρα της έχω δώσει ένα κομμάτι από αυτό γιατί θέλω να φοβάμαι να μην πάθει κάτι.

Συναντηθήκαμε μέσα από την ανάγκη μας να είμαστε ξέγνοιαστοι, να παίζουμε, να μιλάμε. Είδα στα μάτια της έναν άνθρωπο που δονείται και συγκινείται από την Τέχνη, ακόμα κι αν είναι έξω από την δική μας δουλειά. Η Γεωργία έχει αυτό που θέλω και γω να ξαναγίνω. Έχει μια παιδική αθωότητα ανεπιτήδευτη που πια εγώ προσπαθώ να βρίσκομαι σε αυτή την περιοχή προκειμένου να είμαι έτσι επάνω στη σκηνή και θέλω να είναι πια αυτός ο στόχος μου και η Γεωργία μου δείχνει τον δρόμο. Οπότε αυτά ήταν πράγματα που ήταν εκεί και είχα ευτυχώς την ψυχραιμία να τα δω. Ταυτόχρονα με ανακουφίζει, με κάνει και γελάω, μου αρέσει να κάνω ό,τι μου άρεσε να κάνω και μόνος μου αλλά πια θέλω να τα κάνω μόνο με την Γεωργία και αυτό είναι τέλειο», εξομολογήθηκε για την σύζυγό του και τα μάτια του έλαμπαν.

Η έκπληξη που έκανε τον Ορφέα να "λυγίσει"

Κατά την ροή της συνέντευξης, η Ελένη Ράντου που είναι η νονά του, εμφανίστηκε στο video wall. Η ηθοποιός γύρισε το χρόνο πίσω και μίλησε για τον βαφτισιμιό της με τα πιο όμορφα και τρυφερά λόγια με αποτέλεσμα να τον κάνει να "λυγίσει".

«Είναι το καμάρι μου ο Ορφέας! Καμαρώνω και ξέρω ότι έχει διαλέξει τον δύσκολο δρόμο, αυτό είναι σπουδαίο. Εννοώ ότι θα μπορούσε να κάνει μια εύκολη επιλογή και καριέρα. Είναι πάρα πολύ εμφανίσιμος και αρέσει πάρα πολύ στα κορίτσια, έχει ένα γκελ φοβερό σκηνικό και θα μπορούσε να κάνει την καριέρα του σταρ. Δεν την κάνει όμως, κάνει δύσκολα πράγματα, ψάχνει πάρα πολύ και μου είχε κάνει εντύπωση η κρίση του από όταν τον γνώρισα και ήταν 20 κάτι χρονών. Πολλές φορές εγώ τον συμβουλευόμουν, αντί εκείνος. Έχει μια νηφαλιότητα και μια ωριμότητα σκέψης που τροφοδοτούν εξαιρετικά το ταλέντο του», είπε μεταξύ άλλων η Ελένη Ράντου για τον Ορφέα Αυγουστίδη.

Ωστόσο, λίγο πριν κλείσουν την σύνδεση, η δήλωση της «Δεν ξέρω, είναι το πρότυπο μου. Αν είχα ένα παιδί θα ήθελα να ήταν ο Ορφέας» τον έκανε να "λυγίσει" και να συγκινηθεί βαθιά.

«Αν έκανε και άλλο παιδί, εννοεί. Έχει την Νικολέττα, εννοείται. Η Ελένη δεν έβαλε απλώς λιθαράκι, ήταν ο πρώτος άνθρωπος που με εμπιστεύθηκε στο θέατρο αλλά πρέπει να πω και το εξής», ξεκαθάρισε ωστόσο ο Ορφέας λίγο μετά, αφού η ηθοποιός έχει και μια κόρη - δείτε την εδώ.