Η αποκάλυψη της Ελεονώρας Μελέτη για την Ελένη Μενεγάκη: «Είχε κάνει στην κόρη μου δώρο ένα...»

«Δεν έχει καταλάβει ακριβώς τι και που...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Η αποκάλυψη της Ελεονώρας Μελέτη για την Ελένη Μενεγάκη: «Είχε κάνει στην κόρη μου δώρο ένα...»

Σε μία αποκάλυψη προχώρησε το πρωί της Παρασκευής 2/1, η Ελεωνώρα Μελέτη μέσα από την εκπομπή της Mega Καλημέρα. Αφορμή στάθηκε το ατύχημα της Ελένης Μενεγάκη που είχε πριν από μερικές μέρες στο μάτι της, και μάλιστα λόγω αυτού η εκπομπή δεν βγήκε στον αέρα.

Την επόμενη μέρα ωστόσο η παρουσιάστρια βγήκε κανονικά στην εκπομπή της και εξήγησε στους τηλεθεατές τι ακριβώς συνέβη. «Ευτυχώς έφυγα από εδώ χθες γρήγορα, στο παρά πέντε και το μεγάλο μας κανάλι, και το λέω με την καρδιά μου, με παρότρυνε να φύγω....» (δείτε εδώ τι έπαθε).

Η αποκάλυψη της Ελεονώρας Μελέτη για το ατύχημα της Ελένης Μενεγάκη

Η Ελεονώρα Μελέτη λοιπόν, είχε συνάντηση μετά το ατύχημα με την παρουσιάστρια και με αφορμή αυτό αποκάλυψε το δώρο που έκανε η Ελένη Μενεγάκη στην κόρης, Αλεξάνδρα. «Η κόρη μου, της έχει κάνει δώρο ένα άρωμα η Ελένη. Όταν τυχαίνει και είναι ανοιχτή η τηλεόραση και βλέπει την Ελένη την κοιτάει και λέει "Μαμά, η Ελένη που μου έχει κάνει δώρο το άρωμα". Μα της λέω "αγάπη μου, στην τηλεόραση δουλεύει". Δεν έχει καταλάβει ακριβώς τι και που.»

Δείτε εδώ το βίντεο:

Η ανάρτηση της για την κόρη της

Η Ελεονώρα Μελέτη το βράδυ της Τρίτης 5/12 είχε απαντήσει σε ερώτηση Q&A, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου προχώρησε σε μια εξομολόγηση σχετικά με την κόρη της.

Η ερώτηση λοιπόν που δέχτηκε αυτή τη φορά από follower, έγραφε: «Το τοπ μόντελ, στυλίστρια , μακιγιέζ, κομμώτρια, σκηνοθέτης, τι κάνει;» Υπεθυμίζουμε ότι η παρουσιάστρια έχει μοιραστεί πολλές φορές στο Instagram, βίντεο με την κόρη της, το οποία δείχνει της ανεπτυγμένες ικανότητες την μικρής στο μακιγιαζ καθώς και πολλές ακόμη δεξιότητες της (δείτε εδώ πόσο μεγάλωσε).

Ωστόσο η Ελεονώρα Μελέτη, απάντησε κάτι εντελώς διαφορετικό: «Kοιμάται! Σήμερα με έφτασε στα όριά μου. Έφυγα από το σπίτι και πήγα με το αυτοκίνητο 500 μέτρα πιο κάτω και έκατσα και μιλούσα με τη Φλορίντα για να ηρεμήσω. Ήθελα να την καταπιώ. Ήταν δύσκολη μέρα».

Δείτε εδώ την ανάρτηση:

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΛΕΟΝΩΡΑΣ ΜΕΛΕΤΗ