Άντζελα Δημητρίου: Η μάνατζερ της "σπάει" τη σιωπή της - «Να πω ειναι ότι η μεταξύ μας σχέση...»

Η πρώτη δήλωση μετά την αποκάλυψη της τραγουδίστρια για την συνεργασία με τον γαμπρό της, Φώτη Λώση

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Άντζελα Δημητρίου: Η μάνατζερ της

Χαμός επικρατεί τις τελευταίες ημέρες με την είδηση πως η Άντζελα Δημητρίου τσακώθηκε με την κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη και τον γαμπρό της Φώτη Λώση, με αποτέλεσμα να μην έχουν καμία επικοινωνία. Όπως έχει αποκαλύψει η τραγουδίστρια, ένας καβγάς τους στην Αμερική ήταν η αιτία για να ξεχειλίσει το ποτήρι...

Συγκεκριμένα, σε συνέντευξη της αποκάλυψε μερικά από τα περιστατικά που έχει βιώσει - τα οποία και σοκάρουν - ενώ "άδειασε" τον γαμπρό της σχετικά με την συνεργασία τους. Επίσης, ανέφερε πως εκείνη τους συντηρούσε οικονομικά, αφού δεν πιάνουν δουλειά - δείτε την συνέντευξη της.

Η πλευρά της Όλγας Κιουρτσάκη και του Φώτη Λώση τηρεί σιγή ιχθύος απαντώντας μονάχα μέσω του δικηγόρου τους (δείτε εδώ δηλώσεις) αλλά και μέσω κάποιον αναρτήσεων (δείτε εδώ).

Η μάνατζερ λοιπόν της Άντζελας Δημητρίου έκανε την πρώτη της δήλωση στην εκπομπή Πρωινό Σουσου στο OPEN, όπου νωρίτερα είχε αποκαλυφθεί η κίνηση ματ της κόρης της με σκοπό να τα βρουν και να σταματήσουν οι φήμες που είχαν κυκλοφορήσει πριν την συνέντευξη της.

Η δήλωση της μάνατζερ της Άντζελας Δημητρίου

«Η Άντζελα είναι ένας από καλύτερους ανθρώπους που έχω γνωρίσει. Είμαστε μαζί οκτώ χρόνια σχεδόν και αυτό που έχω να πω ειναι ότι η μεταξύ μας σχέση είναι μια σχέση αληθινής αγάπης και αλληλοσεβασμού. Δεθήκαμε απίστευτα από την πρώτη στιγμή. Στη δουλειά είναι στρατιώτης και πάντα συζητήσιμη. Ακόμη και να διαφωνούμε κάπου, που ελάχιστες στιγμές συμβαίνει αυτό, θα μου το μεταφέρει με απόλυτο σεβασμό και ηρεμία. Είμαστε οικογένεια. Είμαι πολύ τυχερή που την έχω στη ζωή μου. Μακάρι όλοι να έχουν μια συνεργάτιδα σαν την Άντζελα Δημητρίου», δήλωσε χαρακτηριστικά η μάνατζερ, Βάσω Καπώνη παίρνοντας ανοιχτά το μέρος της τραγουδίστριας.

Δείτε επίσης: Η πρώτη αντίδραση της στυλίστριας της για το περιστατικό με το νερό - «Αυτό είναι και αστείο»