Ετεοκλής Παύλου: «Το κρύο του θανάτου είναι πολύ βαρύ να το νιώσεις» - Ανατριχίλα με την προσωπική του εξομολόγηση

«Όλα ζωτικά μου όργανα είχαν τρυπήσει και είχα εσωτερική αιμορραγία»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ο Ετεοκλής Παύλου και η Ελένη Χατζίδου βρέθηκαν ως καλεσμένοι στην εκπομπή του Κωνσταντίνου Καμέα, Status. Οι δυο τους μίλησαν για την προσωπική τους ζωή και την καριέρα τους, ωστόσο ο πρώτος προχώρησε σε μία εξομολόγηση που ανατριχιάζει.

Αναφέρθηκε, συγκεκριμένα, στην δολοφονική επίθεση που δέχθηκε πριν από πολλά χρόνια, η οποία του κόστισε το πόδι του, ωστόσο κατάφερε να του αλλάξει θετικά ολόκληρη τη ζωή, αφού ο τρόπος σκέψης και η καθημερινότητά του δεν είχαν καμία σχέση πια με τον παλιό του εαυτό.

Τσακίζει κόκαλα ο Ετεοκλής Παύλου

«Το συγκεκριμένο ως συμβάν είναι για να σου καταστρέψει τη ζωή. Το ίδιο το συμβάν. Θεωρώ ότι είναι πολύ στενάχωρο για τους ανθρώπους γενικότερα το ότι καταλαβαίνουμε το νόημα της ζωής πέντε με δέκα δευτερόλεπτα πριν πεθάνουμε. Τότε είναι που καταλαβαίνεις και νιώθεις αυτή τη ματαιότητα και λες "αυτό ήταν η ζωή, πέρασε". Ακούγεται πολύ απλό, αλλά είναι πολύ σοκαριστικό. Το κρύο του θανάτου είναι πολύ βαρύ να το νιώσεις», είπε αρχικά.

«Αφού έχεις νιώσει όμως αυτό το συναίσθημα, είναι πολύ μεγάλη ευλογία και τύχη να μπορείς να ξαναέρθεις στη ζωή και να την διεκδικείς από την αρχή. Είσαι σε μια πολύ πλεονεκτική θέση, ακόμα και έχοντας μια μεγάλη και σοβαρή αναπηρία, όπως είναι το να χάσεις το πόδι σου και να στερείσαι κάποιας ανεμελιάς εφηβικής», συμπλήρωσε.

Δείτε επίσης: Ελένη Χατζίδου: «Μου έλεγαν "Εσύ γιατί είσαι με αυτόν; Θα μπορούσες να είσαι με έναν εφοπλιστή"» - Η αμήχανη αποκάλυψη για την σχέση της με τον Ετεοκλή Παύλου

«Ήμουν στην υποδοχή ενός μαγαζιού. Μέσα σε μια συμπλοκή, ανάμεσα σε δυο παρέες, ένας από αυτούς είχε ένα όπλο και το έβγαλε και πυροβόλησε. Οι σφαίρες ήρθαν επάνω μου και από εκεί και πέρα ξεκίνησε όλο αυτό το τεράστιο ταξίδι που ξύπνησα μέσα στο νοσοκομείο και νοσηλεύτηκα για σχεδόν δυο χρόνια. Έκανα 16 χειρουργεία, από τα οποία το θέμα του ποδιού ήταν το πιο απλό σε σχέση με αυτά που είχα», πρόσθεσε και κατέληξε:

«Στην ουσία η σφαίρα μπήκε από την αριστερή πλευρά και βγήκε από την δεξιά οπότε όλα ζωτικά μου όργανα είχαν τρυπήσει και είχα εσωτερική αιμορραγία. Όσο και αν ακούγεται κάπως άσχημο και άκομψο, έπρεπε να μου τα ράψουν από την αρχή για να ξαναλειτουργήσουν. Κάτι το οποίο είναι τεράστιο ερωτηματικό κατά πόσο θα πετύχει όλο αυτό και οι πόνοι είναι τεράστιοι...».

Δείτε επίσης: «Προσπάθησε να με κάνει καλά» - Ρίγη συγκίνησης με την συζήτηση που είχε ο Ετεοκλής Παύλου και την κόρη του για το πρόσθετο πόδι

Παύλου Χατζίδου Status