Σία Κοσιώνη: Νέο βήμα στην προσωπική της ζωή - Αποκαλύφθηκε πως...

Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Σία Κοσιώνη
Instagram / Σία Κοσιώνη

Η Σία Κοσιώνη εργάζεται ως δημοσιογράφος και παρουσιάστρια πάνω από δέκα χρόνια. Το 2006, συγκεκριμένα, ξεκίνησε να δουλεύει στον σταθμό του ΣΚΑΙ. Παρόλα αυτά, φαίνεται πως αποφάσισε να κάνει ένα νέο βήμα στην επαγγελματική της πορεία και αυτό έγινε γνωστό την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου.

Αναλαμβάνει τον ρόλο του συγγραφέα! Σήμερα, κυκλοφόρησε το πρώτο της βιβλίο, με τίτλο «Μια άλλη ιστορία». Πρόκειται για ένα παιδικό παραμύθι που μιλά για τη δύναμη των αληθινών ιστοριών, των ειδήσεων δηλαδή, όπως και για την αξία της ενημέρωσης, η οποία διδάσκει στα νέα παιδιά την αξία της αλληλοκατανόησης, της ενσυναίσθησης, της ανεκτικότητας και της αλληλεγγύης. Το βιβλίο, λοιπόν, κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Lebee και βρίσκεται στα βιβλιοπωλεία, αλλά και στο site του εκδοτικού οίκου.

Δείτε επίσης: Φεύγει από την Ελλάδα ο Κώστας Μπακογιάννης - Ο λόγος που μετακομίζει Αμερική

Το βιβλίο της Σίας Κοσιώνη

Σία Κοσιώνη βιβλίο

Όλοι κοιτούσαν τον μικρό Δήμο στη σπάνια οικογενειακή έξοδο με τον Κώστα Μπακογιάννη στο Γκάζι

Ο Κώστας Μπακογιάννης, τις προηγούμενες χρονιές δεν πραγματοποιούσε συχνές εμφανίσεις με την οικογένειά του, τη Σία Κοσιώνη και τον γιο τους, Δήμο, κι αυτό εξαιτίας των επαγγελματικών υποχρεώσεων που είχε αναλάβει ως Δήμαρχος Αθηνών. Πλέον, παρόλα αυτά, που η συνθήκη αυτή άλλαξε, ο ίδιος απολαμβάνει όλο και περισσότερο χρόνο με τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr, μάλιστα, τον "τσάκωσε" μαζί με τη δημοσιογράφο και το παιδί τους στην Τεχνόπολη στο Γκάζι, την ώρα που έκαναν βόλτα στο θεματικό πάρκο που υπάρχει εκεί, για να παίξουν μαζί με τον μικρό τους. Οι δυο γονείς ήταν ντυμένοι στα μαύρα και ο Δήμος έκλεβε την παράσταση δίπλα τους, τρέχοντας από εδώ και από εκεί με το καρό του πουκάμισο.

Δείτε επίσης: Μοντέρνα και γεμάτη βιβλία - Η εντυπωσιακή μονοκατοικία του Κώστα Μπακογιάννη και της Σίας Κοσιώνη

Σία Κοσιώνη Κώστας Μπακογιάννης γιος

Σία Κοσιώνη Κώστας Μπακογιάννης γιος βόλτα

Σία Κοσιώνη Κώστας Μπακογιάννης παιδί