Φαίη Σκορδά: «Σ' αγαπώ!» - Σπάνια φωτογραφία από την εφηβική της ηλικία δίπλα στον πατέρα της

Ήταν η μεγάλη της αδυναμία

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Τα παιχνίδια της μοίρας είναι εκείνα που δε μπορεί κανείς να προβλέψει με τη Φαίη Σκορδά να έρχεται πριν από λίγες ημέρες αντιμέτωπη με μία από τις σκληρές και δύσκολες στιγμές της ζωής χάνοντας τον αγαπημένο της πατέρα.

Ο Δημήτρης Σκορδάς έφυγε από τη ζωή στον ύπνο του τα ξημερώματα της Δευτέρας 29/1 από ανακοπή καρδιάς. Η παρουσιάστρια ενημερώθηκε αμέσως για την τραγική είδηση και απευθείας ταξίδεψε στο Κιλκίς, στον τόπο καταγωγής της.

Στο πλευρό της μητέρας της στάθηκε η Φαίη Σκορδά, καθώς η κηδεία έγινε σε κλίμα μεγάλης συγκίνησης στην περιοχή. Αφού πέρασαν οι μαύρες αυτές ημέρες, στη συνέχεια η παρουσιάστρια επέστρεψε στην Αθήνα, καθώς θα πρέπει να συνεχιστεί το καθημερινό πρόγραμμα των παιδιών της.

Δείτε επίσης: Φαίη Σκορδά: Η συμβουλή που της έδωσε ο Γιώργος Λιάγκας μετά τον θάνατο του πατέρα της

Σπάνια φωτογραφία της Φαίης Σκορδά με τον πατέρα της Δημήτρη

Η απώλεια του πατέρα της Σκορδά είναι τεράστια και αφήνει πίσω του μεγάλο κενό, δεδομένου ότι μπαμπάς και κόρη είχαν μια πολύ δεμένη σχέση και ιδιαίτερη αδυναμία ο ένας στον άλλον. Η παρακάτω σπάνια φωτογραφία από την εφηβική ηλικία της Φαίης μας πηγαίνει πολλά χρόνια πίσω.

Στον προσωπικό λογαριασμό στο instagram της παρουσιάστριας και συγκεκριμένα στα highlights βλέπει κανείς αγαπημένες στιγμές της ζωής της. Πολλές από αυτές λοιπόν, συμπεριλαμβάνουν αναμνήσεις με τον πατέρα της, Δημήτρη, ο οποίος ήταν συνεχώς στο πλευρό της κόρης του.

«My super Dad. Σαγαπώ», είχε γράψει η Φαίη Σκορδά.

Φαίη Σκορδά - Εφηβεία - Πατέρας - Δημήτρης Σκορδάς
Instagram

Πότε επιστρέφει στην εκπομπή της η Φαίη Σκορδά

Απαρηγόρητη, λέγεται ότι ήταν η τοπική κοινωνία του Κιλκίς, οι διπλανοί άνθρωποι της οικογένειας, που δεν μπορούσαν να συνειδητοποιήσουν τον ξαφνικό χαμό του συμπολίτη τους, καθώς ο Δημήτρης Σκορδάς ήταν ένα πρόσωπο ιδιαίτερα αγαπητό εκεί.

Δείτε επίσης: Φαίη Σκορδά: Τραγική ειρωνεία της μοίρας - Το τελευταίο τηλεφώνημα στον πατέρα της

Τραγικές φιγούρες η Φαίη με την μητέρα της Εύα. Δίπλα της τα παιδιά της Γιάννης και Δημήτρης Λιάγκας που είχαν μεγάλη αδυναμία στον αγαπημένο τους παππού, όπως και ο Γιώργος Λιάγκας που δεν άφησε στιγμή την πρώην σύζυγό του από τα μάτια του. Ο παρουσιαστής του Πρωινού, ήταν ο πρώτος δικός της άνθρωπος που ενημερώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας, με το τηλεφώνημά της για τον ξαφνικό χαμό του πρώην πεθερού του, που του είχε και εκείνος μεγάλη αδυναμία. Επίσης ο Γιώργος Λιάγκας, το πρωινό της Τρίτης και χωρίς δεύτερη σκέψη πήγε ελάχιστα λεπτά για την έναρξη της εκπομπής του ΑΝΤ1 (δείτε εδώ όσα είπε) και μετά έφυγε μαζί με τα παιδιά του αεροπορικώς προκειμένου να είναι στο πλευρό της Φαίης και στης μητέρας της. Στεφάνι στην κηδεία έστειλε στην Φαίη Σκορδά και η διοίκηση του ΑΝΤ1.

Στο ίδιο πένθιμο κλίμα και μετά την κηδεία, η Εύα και η Φαίη Σκορδά παρέθεσαν τραπέζι για στενούς συγγενείς και φίλους. Ο Γιώργος Λιάγκας που δεν άφησε στιγμή μόνη της την Φαίη Σκορδά, αναχώρησε αργά το βράδυ αεροπορικώς για να βρίσκεται σήμερα στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ η Φαίη Σκορδά θα παραμείνει για λίγες μέρες στο Κιλκίς μαζί με την μαμά της, ώστε να ρυθμίσουν κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες και να κάνουν τα τριήμερα και θα είναι εκτός απροόπτου στο τιμόνι παρουσίασης της εκπομπής της “Fay' s time” την Δευτέρα το πρωί στις 5/2.

Δείτε επίσης: ΣΚΑΙ: Όλη η αλήθεια για την "άδεια καρέκλα" της Φαίης Σκορδά - Γιατί βγήκε έπαιξε το Fay's time ενώ εκείνη έκλαιγε για τον μπαμπά της