«Εύχομαι οι αναμνήσεις του μαζί του να...» - Το σχόλιο της Κατερίνας Καινούριου στην ανάρτηση της Φαίης Σκορδά με τον πατέρα της

Δείτε τι έγραψε

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Εύχομαι οι αναμνήσεις του μαζί του να...» - Το σχόλιο της Κατερίνας Καινούριου στην ανάρτηση της Φαίης Σκορδά με τον πατέρα της

Την πρώτη συγκινητική ανάρτηση με τον πατέρα της Δημήτρη, έκανε η Φαίη Σκοδρά, η οποία βρίσκεται σε βαρύ πένθος, αφού πριν από πέντε ημέρες, εκείνος έφυγε ξαφνικά από την ζωή, σκορπώντας απέραντη θλίψη στην οικογένεια.

Το τελευταίο αντίο στον Δημήτρη Σκορδά είπαν στο Κιλκίς, την ιδιαίτερη πατρίδα της παρουσιάστριας φίλοι και συγγενείς ενώ στο πλευρό, της οικογένειας βρέθηκε και ο Γιώργος Λιάγκας. Η Φαίη Σκορδά ωστόσο έχει επιστρέψει στην Αθήνα, αλλά όχι στην εκπομπή της Fay's Time, καθώς δεν είναι έτοιμη ψυχολογικά.

Το σχόλιο της Κατερίνας Καινούργιου στην Φαίη Σκορδά

Τα σχόλια κάτω από την δημοσίευση ήταν πολλά, όμως ξεχώρισε αυτό της Κατερίνας Καινούργιου. Παρά τις διαφορές που είχαν οι δυο τους (δείτε εδώ τι είχε συμβεί), θέλησε να συλλυπηθεί την συνάδελφό της (δείτε εδώ τι είπε στον αέρα της εκπομπής της).

«Εύχομαι οι αναμνήσεις του μαζί του να σε παρηγορούν… Καλό παράδεισο να έχει! Δύναμη και κουράγιο», έγραψε η Κατερίνα Καινούργιου.

Η κατάσταση της μετά την κηδεία του πατέρα της

Απαρηγόρητη η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ στο Κοκκινοχώρι του Κιλκίς αποχαιρέτησε με λυγμούς την Τρίτη 30/1 στις 3 το μεσημέρι, το πολύτιμο και ένα από τα πιο σημαντικά πρόσωπα της ζωής της, το “αποκούμπι” της όπως έλεγε τον μπαμπά της...

Απαρηγόρητη, όμως, λέγεται ότι ήταν επίσης και η τοπική κοινωνία, διπλανοί άνθρωποι της οικογένειας, που δεν μπορούσαν να συνειδητοποιήσουν τον ξαφνικό χαμό του συμπολίτη τους, καθώς ο Δημήτρης Σκορδάς ήταν ένα πρόσωπο ιδιαίτερα αγαπητό εκεί.

Τραγικές φιγούρες η Φαίη με την μητέρα της Εύα. Δίπλα της τα παιδιά της Γιάννης και Δημήτρης Λιάγκας που είχαν μεγάλη αδυναμία στον αγαπημένο τους παππού, όπως και ο Γιώργος Λιάγκας που δεν άφησε στιγμή την πρώην σύζυγό του από τα μάτια του. Ο παρουσιαστής του Πρωινού, ήταν ο πρώτος δικός της άνθρωπος που ενημερώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας, με το τηλεφώνημά της για τον ξαφνικό χαμό του πρώην πεθερού του, που του είχε και εκείνος μεγάλη αδυναμία. Στεφάνι στην κηδεία έστειλε στην Φαίη Σκορδά και η διοίκηση του ΑΝΤ1.

Γιώργος Λιάγκας Φαίη Σκορδά