Αιμίλιος Χειλάκης: «Δεν υπήρξε ανταπόκριση όπως το περίμενα...» - Τι είπε για τον πατέρα του μία μέρα μετά την έκκληση για αίμα

«Είναι 90 ετών και πάντα μια επέμβαση σε αυτήν την ηλικία είναι ένα πρόβλημα...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Αιμίλιος Χειλάκης: «Δεν υπήρξε ανταπόκριση όπως το περίμενα...» - Τι είπε για τον πατέρα του μία μέρα μετά την έκκληση για αίμα

Καλεσμένος στην εκπομπή Ακόμα δεν είδες τίποτα βρέθηκε το πρωί της Κυριακής 4/2, ο Αιμίλιος Χειλάκης, ο οποίος μίλησε για την έκκληση για αίμα που είχε κάνει χθες για τον πατέρα του μέσα από ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Υπενθυμίζουμε ότι το Σάββατο 4/2, ο γνωστός ηθοποιός κάλεσε τους ακόλουθους του να δώσουν αίμα για τον πατέρα του, Κωνσταντίνο, ο οποίος νοσηλεύεται στο ΝΙΜΤΣ για να υποβληθεί σε έκτακτη ορθοπεδική επέμβαση (δείτε εδώ).

Όλα όσα είπε ο Αιμίλιος Χειλάκης για τον πατέρα του

«Ευτυχώς είναι μία χαρά ο πατέρας μου. Είναι 90 ετών και πάντα μια επέμβαση σε αυτήν την ηλικία είναι ένα πρόβλημα, αλλά ζητήθηκε από το νοσοκομείο να κάνω αυτήν την ανάρτηση γιατί πάντα χρειάζεται αίμα για περιπτώσεις μεγάλων χειρουργείων. Πάει πολύ καλά ο πατέρας μου. Ευχαριστώ όλον τον κόσμο δημόσια. Όπως το ζήτησα δημόσια, δημόσια πρέπει να τους ευχαριστήσω.

Δείτε επίσης: Αιμίλιος Χειλάκης: «Δεν έβαζα μυαλό, αλλά το έκανα...» - Η συγκλονιστική αποκάλυψη για την οικονομική καταστροφή του

Δεν υπήρξε ανταπόκριση όπως το περίμενα, αλλά νομίζω ότι είμαστε στην περίπτωση που έχει αρχίσει να καλύπτεται η ανάγκη. Ας συνεχίσουμε να δίνουμε. Εγώ κατάλαβα κάτι για τον εαυτό μου ότι μέσα στην υπότασή μου και στην τεμπελιά μου, δεν έχω γίνει αιμοδότης, αλλά από εδώ και πέρα θα το κάνω γιατί συνειδητοποιείς στις περιπτώσεις κρίσεις ότι πρέπει να είσαι συνεπής. Υπάρχει ένα ολόκληρο αιμοδοτικό σύστημα. Συνειδητοποίησα ότι είμαι ελλιπής σε αυτό το θέμα και πρέπει να ενεργοποιηθώ» ανέφερε ο Αιμίλιος Χειλάκης.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Τι είχε αποκαλύψει για τον όγκο στο κεφάλι του

Πριν από αρκετό καιρό ο Αιμίλιος Χειλάκης είχε μιλήσει ανοιχτά στην εκπομπή «Στούντιο 4» για το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπώρησε καθώς χρειάστηκε να κάνει εγχείρηση αφαίρεσης όγκου στο κεφάλι στα 42 του χρόνια. Μάλιστα, ο γνωστός ηθοποιός συμμετέχει στον τρίτο κύκλο της σειράς «Άγριες Μέλισσες».

Μέσα σε όλα ό ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Οι πιθανότητες ήταν αρκετά υπέρ μου, αλλά όταν υπάρχει και 1% πιθανότητα να πεθάνεις, υπάρχει όντως μια πιθανότητα να πεθάνεις. Είχα έναν καλοήθη όγκο στο μπροστινό μέρος του κεφαλιού, όπου είχα έναν φοβερό γιατρό ο οποίος ήταν στο Άμστερνταμ και ήρθε εδώ πέρα στην Ελλάδα.

Ο όγκος πίεσε το οπτικό νεύρο, σταμάτησε να κάνει κίνηση και το ένα μου μάτι ήταν δεν ήταν αλλήθωρο. Μέσα σε ένα μήνα, από τη στιγμή που το κατάλαβα, έγινε και η εγχείρηση».

«Είπα τότε στον γιατρό μου πως οτιδήποτε και αν συμβεί, δεν φέρεις καμία ευθύνη, έχω ζήσει μια γεμάτη ζωή, είμαι πολύ ευτυχισμένος με τους ανθρώπους που έχω γνωρίσει και τα πράγματα που έχω κάνει και μου είπε ο γιατρός: Πρώτη φορά βλέπω ασθενή να με ηρεμεί στο χειρουργικό τραπέζι».