Ορίστηκε το εφετείο για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Τι ανέφερε ο συνήγορος της μίας καταγγέλλουσας

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO
NDP PHOTO

Στο εδώλιο του κατηγορούμενου για δύο υποθέσεις απόπειρας βιασμού (δείτε εδώ την απόφαση) θα καθίσει ο Πέτρος Φιλιππίδης στις 3 Ιουνίου όπως ορίστηκε σήμερα, Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου. Μάλιστα, ο συνήγορος της μιας εκ των δύο γυναικών που τον κατηγορούν μίλησε το πρωί στην κάμερα του Πρωινού, περιγράφοντας την κατάσταση.

Υπενθυμίζουμε ότι πριν από μερικό διάστημα, ο Πέτρος Φιλιππίδης, ξεκαθάρισε για πρώτη φορά την θέση του, μέσα από την εκπομπή του Κώστα Τσουρού, Ακόμα δεν είδες τίποτα, αναφορικά τόσο με δημοσιεύματα και τηλεοπτικά ρεπορτάζ τα οποία αναφέρουν πως επιβιώνει αρκετά δύσκολα, διότι έχει καταστραφεί οικονομικά όσο και με την υπόθεση η οποία έχει έρθει ξανά στο προσκήνιο (δείτε εδώ τι είπε).

Ορίστηκε η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη

«Τρεις Ιουνίου στο Μεικτό Ορκτωτό της Αθήνας. Θα δώσουμε μάχη για να αποδειχθεί η κατηγορία, τουλάχιστον για τις 2 απόπειρες βιασμού» ανέφερε μεταξύ άλλων ο συνήγορος

«Άρα λοιπόν ο ίδιος φαντάζομαι επιθυμεί να γίνει το Εφετείο και να αποδειχθεί ότι είναι αθώος και για τις άλλες δύο καταγγελίες για απόπειρα βιασμού» είπε από την πλευρά του ο Γιώργος Λιάγκας.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Η αποκάλυψη του Ανδρέα Μικρούτσικου για την επικοινωνία με την σύζυγο του Πέτρου Φιλιππίδη

Για το συγκεκριμένο θέμα, είχε μιλήσει ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην εκπομπή Super Κατερίνα πριν απο λίγες ημέρες. Ο παρουσιαστής προχώρησε σε μία αποκάλυψη σχετικά με την συνομιλία που είχε με τον σύζυγο του.

«Δεν ήξερα αν έπρεπε να το πω... Έχω μιλήσει σε ανοιχτή ακρόαση με τη γυναίκα του Πέτρου Φιλιππίδη από άλλο τηλέφωνο. Δεν ήξερα αν έπρεπε να το πω. Το σκέφτηκα με την έννοια του ότι ήταν πάρα πολύ αρνητική με ό,τι έχει ειπωθεί και πάρα πολύ θυμωμένοι και ο Πέτρος και αυτή και με την εκπομπή μας και γενικότερα. Εγώ τους καταλαβαίνω. Το τεκμήριο της αθωότητας για τόσο προβεβλημένα πρόσωπα που τα ξέρουμε, είναι διαφορετικό.

Για τον Πέτρο το τεκμήριο αθωότητας θα έπρεπε να είναι κόρην οφθαλμού. Όταν ρεπορταζιακά το αντιμετωπίζεις, βγαίνεις και κάνεις, αν αθωωθεί συνολικά -που έχει αθωωθεί για κάποιο πράγμα- θέλω να πω ότι όσο πιο γνωστός είσαι τόσο το τεκμήριο της αθωότητας πρέπει να γιγαντώνεται. Για εμένα στην Ελλάδα για όλες τις υποθέσεις, το τεκμήριο της αθωότητας καταπατιέται».