Έφη Θώδη για Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο: «Πέρναγε καλά στα πανηγύρια, πέταγε χαρτούρα στο κλαρίνο, ήθελε να με μανατζάρει»

Νέες αποκαλύψεις

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφίες αρχείου: NDP Photo Agency
Φωτογραφίες αρχείου: NDP Photo Agency

Στη γνωριμία της με τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο αναφέρθηκε η Έφη Θώδη μιλώντας στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 το πρωί της Δευτέρας 5/2. Μεταξύ άλλων η τραγουδίστρια δήλωσε πως ο ιδρυτής της Κοινωνικής Κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος» ήταν μεγάλος fan της μουσικής της, ήθελε να βρίσκεται στο πρώτο τραπέζι όταν εκείνη τραγουδούσε σε πανηγύρια, ενώ αποκάλυψε πως κάποια στιγμή της είχε κάνει πρόταση να συνεργαστούν μάλιστα.

«Κάπου το 2009 ήρθε σε πανηγύρια, χόρευε, πέρναγε καλά με τα ουίσκια του και τα γαρύφαλά του, πέταγε λουλούδια, ήθελε να είναι στην πρωτιά. Μου είπε “Θέλω να μιλήσουμε, να σε μανατζάρω για να βγάλουμε λεφτά”. Τα βρήκαμε στην τιμή, μιλάμε για καλά λεφτά. Και του λέω “Κύριε Κώστα για να κλείσουμε τη συμφωνία μας εγώ πρέπει να πάρω τα μισά λεφτά μπροστά, αλλιώς δεν μπορώ να πάω στην Αμερική”. Από τότε δεν τον ξαναείδα», είπε χαρακτηριστικά η Έφη Θώδη.

Δείτε επίσης: Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: «Πήγα να παραλάβω το παράσημο, μία μαλ@κία και μισή...» - Το βίντεο από την απαξίωσή του για τη βράβευση από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Έφη Θώδη: «Δεν τον γνώρισα επειδή είχε μούσια»

Και συμπλήρωσε: «Ήταν γλεντζές, είχε επιδειξιομανία, ήθελε να είναι πρώτος και να ασχολούνται όλοι με αυτόν. Χόρευε, του άρεσε πολύ το τραγούδι “Γλύκα-γλύκα”. Πέταγε χαρτούρα στο κλαρίνο για να φαίνεται». Όπως είπε στη συνέχεια, απ' όταν εκείνος έγινε επικεφαλής στην Κοινωνική Κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος», δεν τον ξαναείδε.

«Έλεγα πού τον ξέρω, δεν τον γνώρισα επειδή είχε μούσια, αλλά θυμόμουν το όνομά του. Ρώτησα τον κλαρινιτζή μου, και μου είπε πως είναι όντως αυτός», ανέφερε κλείνοντας. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτές οι δηλώσεις έρχονται λίγες μέρες μετά από εκείνες της τραγουδίστριας Χριστίνας Δελλή, που περιέγραφε (επίσης στο Πρωινό) μία παρόμοια κατάσταση. Δείτε εδώ τι δήλωσε εκείνη.

Δείτε το βίντεο: