Στάθης Σχίζας: «Την ηθική και τις αξίες μου δεν τις πουλάω για 5.000 ευρώ...» - Το παρασκήνιο πίσω από την αποχώρηση του από το Survivor

«Οι έμπειροι παίκτες ξέρουν πού δεν γράφουν οι κάμερες...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Στάθης Σχίζας: «Την ηθική και τις αξίες μου δεν τις πουλάω για 5.000 ευρώ...» - Το παρασκήνιο πίσω από την αποχώρηση του από το Survivor

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@star, παραχώρησε το πρωί της Δευτέρας 5/2, ο Στάθης Σχίζας, ο οποίος μίλησε για το Survivor αλλά και για το παρασκήνιο πίσω από την τότε οικειοθελή αποχώρηση του από το reality επιβίωσης (δείτε εδώ τα highlights 4/2).

Οι δηλώσεις του Στάθη Σχίζα για την αποχώρηση του από το Survivor

«Έχω κάνει λάθη επαγγελματικά, συναισθηματικά και φιλικά. Δεν μετάνιωσα που αποχώρησα από το Survivor. Η αξιοπρέπεια δεν αγοράζεται. Έχω αξιοπρέπεια, οπότε δεν μετάνιωσα για την αποχώρησή μου. Πάλι το ίδιο θα έκανα. Το παιχνίδι δεν τραβάει φέτος γιατί δεν γίνεται να πηγαίνουν όλα πάντα καλά. Οι δημοσιογράφοι ίσως δίνουν την εντύπωση στην Ασημίνα ότι τους κατευθύνει.

Δείτε εδώ το βίντεο: Survivor spoiler 5/2: Τους πατάνε κάτω μετά τα χθεσινά - Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε την 2η ασυλία

Οι έμπειροι παίκτες ξέρουν πού δεν γράφουν οι κάμερες και εκεί μεταξύ άλλων ίσως στήνουν πράγματα. Για να μιλάει ο Βασάλος για ντελίβερι στο Survivor, κάτι θα ξέρει. Αν οι διάσημοι κατάφεραν να κοιμηθούν στην καλύβα των δημοσιογράφων, μπράβο τους» ανέφερε ο Στάθης Σχίζας.

«Όταν αποχώρησα τούς είπα πως την ηθική και τις αξίες μου δεν τις πουλάω για 5.000 ευρώ, χάρισμά σας» αποκάλυψε.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Τα σχόλια του Στάθη Σχίζα για την Κατερίνα Δαλάκα

Την Παρασκευή 12/1 ο Στάθης Σχίζας ήταν καλεσμένος στο Super Κατερίνα με τον επιχειρηματία και νικητή του Survivor να σχολιάζει το πρόσωπο της Κατερίνας Δαλάκα μετά τις τελευταίες δηλώσεις του για εκείνη.

«Είπαμε ότι έχει μια καλή σχέση με την παραγωγή! Όλοι έχουμε καλή σχέση με την παραγωγή. Όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται. Εγώ αυτό ξέρω. Εγώ τα λέω ανοιχτά και όπως τα σκέφτομαι. Λέω αλήθειες πάντα. Η ίδια η Κατερίνα - και μπορούν να το επιβεβαιώσουν 40 παίκτες που ήταν μέσα στο παιχνίδι - μας έλεγε εντός και εκτός παιχνιδιού ''Θα πάρω εγώ τον Ατζούν'' - μπορεί να το επιβεβαιώσει και μόνη της δεν είναι κρυφό. Δεν είναι κακό. Ό,τι έχει ειπωθεί με δικιά της υπαιτιότητα έχει ειπωθεί. Η ίδια μας έχει δώσει το δικαίωμα και τα ξέρουν αυτά όλοι οι παίκτες απλά εγώ βγήκα και μίλησα», είπε ο Στάθης Σχίζας.