Στάθης Σχίζας: «Δεν πέταξα σπόντες! Ευθέως μίλησα» - Τα νέα "καρφιά" για Δαλάκα και Χατζηανδρέου περί Survivor

«Ο Ατζούν μαγαζί είναι και κάνει ότι θέλει»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στάθης Σχίζας: «Δεν πέταξα σπόντες! Ευθέως μίλησα» - Τα νέα

Τον Στάθη Σχίζα συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες σε βραδινή έξοδο του, σε εγκαίνια καταστήματος εστίασης, όπου βρέθηκε και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Ο νικητής του Survivor, ρωτήθηκε και απάντησε σε όλα όσα αφορούν το ριάλιτι επιβίωσης που έχει επιστρέψει μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Φέτος είναι από τους αρκετούς πρώην παίκτες που δεν μπήκε ξανά στο παιχνίδι, παρόλα αυτά έχει ρίξει τα "καρφιά" του σε εκείνους που μπήκαν ξανά, ενώ είχαν... αποβληθεί. Και φυσικά εννοούμε την Κατερίνα Δαλάκα με την Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Οι δηλώσεις του Στάθη Σχίζα για το Survivor

«Δεν πέταξα σπόντες για Δαλάκα - Ασημίνα. Ευθέως μίλησα. Παραβίασαν κανόνες του παιχνιδιού. Τους είχαμε συμφωνήσει όλοι. Ο Ατζούν μαγαζί είναι και κάνει ότι θέλει. Βάζει κανόνες, βγάζει κανόνες», σχολίασε αρχικά για την αιχμηρή δήλωση που έκανε για την τηλεοπτική επιστροφή των δυο γυναικών.

Ενώ, στην αποκάλυψη του Τριαντάφυλλου πως του έκαναν πρόταση να μπει στο Survivor με 5ψήφιο ποσό, δήλωσε: «Θα έπαιρνε 20.000 ευρώ την εβδομάδα και δεν πήγε; Έπρεπε να πάει. Γιατί δεν πήγε; Εσύ δεν θα πήγαινες; Όλος ο κόσμος θα πήγαινε».

Τι είπε όταν είδε το πρώτο επεισόδιο

Στην κάμερα του Πρωινού το πρωί της Τετάρτης 10/1 αναφέρθηκε στον νέο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης και στην μεγάλη πρεμιέρα.

«Πρώτη φορά είδα από το σπίτι επεισόδιο, μου φαινόταν λίγο περίεργο. Στο ριάλιτι πέρα από τον Αλέξη Παππά που εννοείται πως θα τα πάει πάρα πολύ καλά, ριάλιτι θα έχει και η Ασημίνα. Αν με ρώταγες αν θα πήγαινα τώρα στον Άγιο Δομίνικο, δεν πήγαινα. Υπάρχουν συγκυρίες και καταστάσεις, υπάρχουν κίνητρα. Καλώς ή κακώς για τα παιδιά που έχουν πάει, το μόνο κίνητρο για να ξαναπάνε είναι το οικονομικό. Αν πουν κάτι άλλο, είναι ψεύτες.

«Είναι μάλλον λίγο οικογενειακό εκεί το κλίμα για την Ασημίνα Χατζηνανδρέου και την Κατερίνα Δαλάκα. Προφανώς παραβλέπονται κάποιοι κανόνες που για άλλους ήταν καταλυτικοί για να μην ξαναπάνε στο παιχνίδι. Εγώ θυμάμαι ότι τον Γιάννη Τσολάκη, που τον είχαμε κρεμάσει επειδή είχε πιει μία γουλιά καφέ, τώρα τι να πω;» ανέφερε ο Στάθης Σχίζας.