Δανάη Μιχαλάκη για τον σύζυγό της Γιώργο Παπαγεωργίου: «Ήξερα ότι η κόρη μας θα του μοιάζει από τον υπέρηχο, όλοι με έλεγαν τρελή»

Οι φωτογραφίες της μικρής ξετρέλαναν την Ελένη Μενεγάκη

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency

Καλεσμένη στην εκπομπή «Ελένη» βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας η Δανάη Μιχαλάκη. Η αγαπημένη ηθοποιός, η οποία πριν λίγους μήνες έγινε για πρώτη φορά μητέρα, μίλησε στην Ελένη Μενεγάκη για τη νεογέννητη κορούλα της, και της έδειξε φωτογραφίες που ξετρέλαναν την παρουσιάστρια, ενώ αναφέρθηκε γενικά στην επαγγελματική της πορεία και ειδικότερα στη σειρά «Η Παραλία» της ΕΡΤ που πρωταγωνιστεί τη φετινή σεζόν.

«Πραγματικά ρουφάω κάθε στιγμή, κάθε δευτερόλεπτο από τότε που έγινα μαμά» ανέφερε αρχικά η Δανάη Μιχαλάκη και συμπλήρωσε: «Ήξερα σίγουρα ότι δεν θα κάνω θέατρο, γιατί ήθελα να έχω μόνο τη σειρά. Όταν έκλεισα το σήριαλ δεν ήμουν έγκυος, ήρθε στην πορεία. Ήμουν πολύ τυχερή, είχα πολύ εύκολη εγκυμοσύνη, ήθελα κιόλας να δουλεύω, από τη στιγμή που μπορούσα. Από το περιβάλλον, και από την παραγωγή με φρόντισαν πολύ».

Δείτε επίσης: Δανάη Μιχαλάκη: 1,5 μήνα μετά τη γέννηση της κόρης της - Η τεράστια αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της

«Ήταν η επόμενη δουλειά μετά την “οικογένεια” που είχαμε στις "Μέλισσες". Ήξερα κάποιους από τους ηθοποιούς που θα ήμασταν μαζί, είχε πολύ πλάκα πώς θα έμαθα ότι θα είναι ο Γιάννης Κουκουράκης. Ήμασταν με τον σκηνοθέτη, τον Στέφανο Μπλάτσο, και την ώρα που περιμέναμε να στηθεί η κάμερα για το teaser, τον ρωτάω ποιος θα κάνει τον αρραβωνιαστικό μου, και νόμιζα ότι μου έκανε πλάκα!», δήλωσε στη συνέχεια για τους συνεργάτες της.

Δανάη Μιχαλάκη

Η αναφορά της Δανάης Μιχαλάκη στον πατέρα της και τον σύζυγό της

Φυσικά αναφέρθηκε και στη συνεργασία με τον πατέρα της, Γιώργο Μιχαλάκη: «Θα τολμήσω να πω ότι ο μπαμπάς μου είχε περισσότερο άγχος από εμένα. Περίμενα ότι θα έχω άγχος αλλά δεν είχα, συγκινηθήκαμε και οι δύο, ήταν ανάμεικτα τα συναισθήματα με χαρά. Όπως είπε κι εκείνος, ήμασταν ο Γιώργος και η Δανάη εκείνη τη στιγμή, μπαμπάς και κόρη της πραγματικής ζωής που απλά κάνουν μια σκηνή μαζί».

Όπως είπε στη συνέχεια, δεν αποκλείει το γεγονός να μετακομίσουν σε νησί, για να έχει καλύτερη ποιότητα η κόρη τους. «Όταν μεγαλώνεις σε νησί έχεις μια ελευθερία. Ανοίγανε την πόρτα οι γονείς μου και μας έλεγαν “ελάτε σε μία ώρα”, ενώ δεν υπήρχαν κινητά τότε. Αυτήν την ελευθερία δεν πιστεύω ότι μπορεί να την έχει ένα παιδί εδώ στην Αθήνα», είπε χαρακτηριστικά η πρωταγωνίστρια για να προσθέσει αμέσως μετά: «Θα ήθελα να την είχε η κόρη μου, δεν αποκλείω να πάμε να ζήσουμε σε νησί, για να έχει μία καλύτερη ζωή, όπως έκαναν οι γονείς μου για εμένα και τον αδερφό μου. Στερήθηκαν πράγματα αλλά κάτι κερδίζεις κάτι χάνεις».

Δείτε επίσης: Δανάη Μιχαλάκη: Μιλάει πρώτη φορά για τη γέννηση της κόρης της – «Είναι κάτι το απερίγραπτο»

Κλείνοντας η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε πως είδε φωτογραφίες της κόρης της Δανάης Μιχαλάκη, και δήλωσε ενθουσιασμένη, με την ηθοποιό να δηλώνει: «Ήξερα ότι το μωρό θα μοιάζει στον Γιώργο, το είχα δει στον υπέρηχο. Επειδή είδαμε ξεκάθαρα το πρόσωπο, έλεγα ότι θα του μοιάζει και με έλεγαν τρελή. Μόλις γεννήθηκε δεν χρειάστηκε να πω κάτι, το είπαν όλοι. Είχαμε βρει όνομα από πριν μείνω έγκυος. Ήταν σαν να ήξερα ότι περιμένω κορίτσι».