Στέλιος Χανταμπάκης: Σούσουρο με την αινιγματική ανάρτηση για την Όλγα Πηλιάκη - Τι συμβαίνει όσο βρίσκεται στο Survivor

Το "καυτό" φιλί τους από το παρελθόν

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ο Στέλιος Χανταμπάκης από τον Ιανουάριο παρακολουθεί κάθε βράδυ τα επεισόδια του Survivor, κι αυτό γιατί η σύζυγός του, Όλγα Πηλιάκη, συμμετέχει στο παιχνίδι. Αν και εκείνη έχει επιλέξει να βρίσκεται μακριά από εντάσεις, στο χθεσινοβραδινό (4/2/) επεισόδιο δέχθηκε τα "πυρά" μαζί με άλλη μία συμπαίκτριάς της, τη Μαρία Αντωνά, αλλά και τη Ζωή Ασουμανάκη, από τους αντιπάλους, επειδή επέλεξαν να μη συμμετέχουν στον αγώνα (δείτε εδώ ακριβώς τι συνέβη).

Ο σύζυγός της, λοιπόν, μία ημέρα μετά από αυτό τον καβγά, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία τους από κάποιες διακοπές τους, όπου ανταλλάσσουν ένα "καυτό" φιλί στο στόμα, και έγραψε χαρακτηριστικά: «Όλα καλά...».

Η αινιγματική ανάρτηση του Στέλιου Χανταμπάκη για την Όλγα Πηλιάκη στο Survivor

Ωστόσο, δεν είναι ξεκάθαρο εάν αυτή η ανάρτηση αφορά όσα συνέβησαν στο τελευταίο επεισόδιο, ή εάν έχει συμβεί κάτι καινούργιο που ακόμη δεν έχει φτάσει στα αυτιά μας ή και στα δικά της.

Στέλιος Χανταμπάκης Όλγα Πηλιάκη αινιγματική ανάρτηση

Ίσως να ευθύνεται και το συμβάν που τον έβγαλε έξω από τα ρούχα του πριν από λίγες μέρες

Πριν από λίγες ημέρες έφυγε από τη ζωή ένας αγαπημένος σχεδιαστής στην οικογένεια του Στέλιου Χανταμπάκη με το μοντέλο - επιχειρηματία να αποχαιρετάει με πολύ συγκινητικό τρόπο τον Φιλήμονα (δείτε εδώ την ανάρτησή του).

Σε συνέχεια, την Πέμπτη 1/2 μέσα από την εφημερίδα Espresso έγινε γνωστή μια νέα είδηση που αφορά στο όνομα του Χανταμπάκη και της συζύγου του, Όλγας Πηλιάκη που βρίσκεται στo Survivor 2024 (δείτε εδώ τι γράφτηκε).

Με τη σειρά του λοιπόν, ο Στέλιος Χανταμπάκης ξεκαθαρίζει τη θέση του μέσα από ένα μακροσκελές κείμενο που έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram. Πιο αναλυτικά, ειπώθηκε πως η οικογένειά του Στέλιου Χανταμπάκη μετά την άμεση σχέση τους με τον σχεδιαστή θα κληρονομούσε το σπίτι του, το οποίο ωστόσο έχει πουληθεί. Σε κάθε περίπτωση, η ανάρτηση του Χανταμπάκη βάζει τα πράγματα στη θέση τους.

«Παρεμπιπτόντως και ενημερωτικώς η γυναίκα μου, Όλγα, στον Άγιο Δομίνικο δεν γνωρίζει καν τον θάνατο του φίλου μας, καθώς επιλογή μου ήταν να μην την επιβαρύνω ψυχολογικά στην εκεί προσπάθειά της», έγραψε μεταξύ άλλων ο Στέλιος Χανταμπάκης.

Στέλιος Χανταμπάκης - Όλγα Πηλιάκη