Μαριάννα Τουμασάτου: «Παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου! Ο δικός μου αγωνιστής!» - Ραγίζει καρδιές με τη φωτογραφία που δημοσίευσε

Ο πατέρας της δίνει τη δική του μάχη....

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η Μαριάννα Τουμασάτου κρατά γενικότερα την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και αυτό σημαίνει πως σπάνια πραγματοποιεί δημόσιες εμφανίσεις με τον σύζυγό της, Αλέξανδρο Σταύρου, την κόρη τους, Χρυσηίδα - Παναγιώτα, αλλά και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς της.

Μάλιστα, οι αναρτήσεις της στα social media μαζί τους είναι σπάνιες (δείτε εδώ τον αδερφό της). Παρόλα αυτά, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα καρκίνου, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία με τον λατρεμένο της πατέρα, ο οποίος δίνει τη δική του μάχη.

Η συγκινητική ανάρτηση της Μαριάννας Τουμασάτου για τον πατέρα της

«Παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου! Ο δικός μου αγωνιστής! Μπαμπά μου να είχαμε όλοι το κουράγιο και τη μαχητικότητά σου! Κάθε μέρα κερδισμένη μέρα!», σημείωσε και έλαβε δεκάδες μηνύματα συμπαράστασης από τους ακόλουθούς της.

Μαριάννα Τουμασάτου πατέρας

Η εξομολόγηση για τον θάνατό της

Η Μαριάννα Τουμασάτου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή ''Όλα για τη ζωή μας'' κάνοντας αποκαλύψεις κάποιων πολύ σημαντικών αποφάσεων που έχει πάρει η ηθοποιός από σχετικά μικρή ηλικία για τη ζωή της.

Οι δύο καλές πράξεις της Τουμασάτου, οι οποίες έχουν να κάνουν με την αλληλεγγύη και την ανιδιοτελή προσφορά είναι το δείγμα που έδωσε για να δωρίσει μυελό των οστών, αλλά και η δωρεά του σώματος της όταν έρθει η ώρα να φύγει από τη ζωή.

Στη πρώτη περίπτωση του μυελού των οστών η Μαριάννα Τουμασάτου αποκάλυψε, πως δε χρειάστηκε εν τέλει να γίνει δότης. Στην ιδέα και μόνο όμως που θα προσέφερε βοήθεια σε έναν άνθρωπο γέμισε από χαρά και ικανοποίηση, όπως αποκάλυψε.

Δείτε επίσης: «Είχα φάει πάρα πολύ ξύλο, είχα πάει στο νοσοκομείο με διάσειση...» - Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Μαριάννας Τουμασάτου για ένα περιστατικό βίας

«Όταν έδωσα δείγμα για να δωρίσω μυελό των οστών αν θα χρειαζόταν, τότε ένιωσα πολύ ευτυχισμένη. Δυστυχώς δε χρειάστηκε ποτέ, όμως ένιωσα απέραντη ευτυχία. Μπορεί να βοηθηθεί ένα παιδί, ένας ενήλικας, ο οποιοσδήποτε με κάτι που εμένα με περισσεύει.

Επίσης μία ακόμη χαρά ήταν όταν έκλεισα τα 18 και πήγα να κάνω τα χαρτιά μου και πλέον έχω γίνει δωρήτρια σώματος και οργάνων, όταν θα έρθει η ώρα να φύγω και να πάει το σώμα στο Πανεπιστήμιο - αν είναι τα όργανα λειτουργικά», είπε η Μαριάννα Τουμασάτου.