Χρήστος Φερεντίνος: Η άγνωστη σχέση με την σύντροφο του Νίκου Καρβέλα, Ελένη Φερεντίνου

Δεν πάει το μυαλό σας...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTOS
NDPPHOTOS

Μια αποκάλυψη για την Έλενα Φερεντίνου, την σύντροφο του Νίκου Καρβέλα (οι οποίοι έχουν αποκτήσει ένα παιδάκι) έκανε ο Χρήστος Φερεντίνος μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής I Love Σουκού και τη Νάντια Ρηγάτου το πρωί του Σαββάτου 3/2.

Όπως αποκάλυψε ο παρουσιαστής η γυναίκα του καλλιτέχνη είναι... ανιψιά του, αφού ο πατέρας της είναι ξάδερφος του πατέρα του...

Η αποκάλυψη του Φερεντίνου για την... Φερεντίνου

«Είναι ανιψιός μου. Η Έλενα Φερεντίνου είναι ανιψιά μου. Ο πατέρας της, είναι ξάδερφος του πατέρα μου. Οπότε είναι ανιψιά μου και ο Νίκος ανιψιός μου και η Άννα Βίσση πρώην ανιψιά μου», είπε γελώντας ο Χρήστος Φερεντίνος.

Οι σχέσεις της Φερεντίνου με τις πρώην του Καρβέλα

Η Άννα Βίσση γιόρτασε τα 50 χρόνια πραγματοποιώντας συναυλίες, με τις τελευταίες δύο να έχουν πραγματοποιηθεί στο Ηρώδειο. Στη δεύτερη, βρέθηκαν εκεί για να την παρακολουθήσουν ο Νίκος Καρβέλας, η πρώην του, Αννίτα Πάνια, και η νυν του, Έλενα Φερεντίνου. Ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr τους εντόπισε στις κερκίδες.

Οι τρεις τους συζητούσαν και διασκέδαζαν παρακολουθώντας την τραγουδίστρια στη σκηνή, ενώ ο καλλιτέχνης έγινε "τσακωτός" να δίνει φιλιά στην παρουσιάστρια στο κεφάλι κατά τη διάρκεια της βραδιάς. Αυτό, φυσικά, δεν ενόχλησε την σύντροφό του, η οποία ήταν δίπλα του όλη την ώρα, καθώς φαίνεται πως όλες οι γυναίκες της ζωής του έχουν άριστες σχέσεις μεταξύ τους.

Δείτε επίσης: Ο αξέχαστος γάμος Καρβέλα & Πάνια το 2010 - Έχει μείνει στην ιστορία το κόκκινο νυφικό της Αννίτας

Καρβέλας Πάνια Φερεντίνου

Καρβέλας Πάνια φιλί

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νίκος Καρβέλας: «Δεν είναι σύντροφος μου η Έλενα Φερεντίνου...» - Η αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή και την ηλικία του

Νίκος Καρβέλας: Χείμαρρος κατά της Νίκης Λυμπεράκη - «Η συζήτηση μαζί σου είναι απογοητευτική», «Να με ακούς, θα ρωτάς μόλις τελειώσω»

Υποψήφιος στις Ευρωεκλογές ο Νίκος Καρβέλας - «Έχει σπουδάσει Νομική, είναι μάχιμος...»

Ο Μονομάχος - αποκλειστικό: Πυρόπληκτη από το Μάτι αγωνίζεται για το έπαθλο - Η έκκληση στον Χρήστο Φερεντίνο

ΣΚΑΙ: Τέλος τα ψέματα - Τι πραγματικά συμβαίνει με τον Χρήστο Φερεντίνο στο κανάλι

ΣΚΑΙ: Κόβεται αγαπημένο καθημερινό πρόγραμμα λόγω χαμηλής τηλεθέασης

Δύσκολες ώρες για τον Χρήστο Φερεντίνο και την Σοφία Παυλίδου: «Αν μπορείτε να μας έφερε σε επαφή με την γυναίκα αυτή...»

Άννα Βίσση: Για σούσι με την Σοφία, τον Νίκο Καρβέλα και την σύντροφό του Έλενα Φερεντίνου - Η τρυφερή φωτογραφία