H Βάσω Λασκαράκη απαντά πρώτη φορά για την "κόντρα" της με την Κατερίνα Γερονικολού - Τι ξεκαθαρίζει

Ξεκαθάρισε την θέση της

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
H Βάσω Λασκαράκη απαντά πρώτη φορά για την

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@star, παραχώρησε η Βάσω Λασκαράκη, η οποίες προβλήθηκαν το πρωί της Τρίτης 6/2. Η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια του The Break, λίγο πριν αναχωρήσει με τον σύζυγό της Λευτέρη Σουλτάτο για την Κύπρο για επαγγελματικούς λόγους, απάντησε σχετικά με την σύντροφο του πρώην συζύγου της Γιάννη Τσιμιτσέλη, Κατερίνα Γερονικολού.

Υπενθυμίζουμε ότι η Κατερίνα Γερονικολού σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στην εκπομπή Ελένη αποκάλυψε μια ιστορία του παρελθόντος σχετικά με έναν θεατρικό ρόλο, που η ίδια είχε χάσει από την Βάσω Λασκαράκη (δείτε εδώ τις δηλώσεις της).

Οι φήμες ξεκίνησαν όταν η Βάσω Λασκαράκη απάντησε για τις δηλώσεις της συναδέλφου της: «Εμένα ήταν η πρώτη μου δουλειά στην Αθήνα και μετά το ρόλο που πήρε η Αθηνά Οικονομάκου. Μόνο αυτά μπορώ να δηλώσω. Η Μιμή μου έδωσε το ρόλο το 2009 και μετά...» (δείτε εδώ την συνέχεια).

Η απάντηση της Βάσως Λασκαράκη για την σχέση της με την Κατερίνα Γερονικολού

«Είναι η πρώτη φορά που θα συνεργαστώ με τον σύζυγό μου στα Cyprus Eating Awards. Για το μέλλον δεν ξέρω αν θα το ξανακάνουμε. Δεν μπορώ να σας πω. Προς το παρόν εδώ μαζί» ανέφερε αρχικά η ηθοποιός.

«Δεν υπάρχει καμία παρεξήγηση με την Κατερίνα» απάντησε η Βάσω Λασκαράκη για την σχέση της με την Κατερίνα Γερονικολού.

Η απάντηση του Γιάννη Τσιμιτσέλη για την κόντρα Λασκαράκη - Γερονικολού

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, από την πλευρά του σε δηλώσεις που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα θέλησε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο, σχολιάζοντας το όλο θέμα.

«Δεν σταμάτησε να χτυπάει το κινητό... και λέω κάτι συνταρακτικό έχει γίνει. Δεν υπάρχει θέμα κανένα, δεν μπορώ να καταλάβω πώς έχει προκύψει ένα θέμα από το πουθενά, ενώ δεν υπάρχει θέμα. Για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα, η Βάσω έπαιξε σε μια ωραία παράσταση, τελείωσε η σεζόν. Πήγε η Αθηνά Οικονομάκου, έπαιξε εξαιρετικά και αυτή, τελείωσε η σεζόν. Πήγε μετά η Κατερίνα Γερονικολού, έπαιξε στον ίδιο ρόλο, τελείωσε η σεζόν... Πέρασε η παράσταση στην ιστορία.

Δεν υπάρχει κανένα beef μεταξύ Κατερίνας και Βάσως, έχουμε βρεθεί μαζί έτσι κι αλλιώς, δεν υπάρχει κανένα θέμα. Τώρα, γιατί υπάρχει θέμα, ενώ δεν υπάρχει θέμα... Αυτή τη στιγμή κάνουμε κακό σε κάποιο θέμα που πιθανότατα υπάρχει εκεί έξω και δεν του δίνουμε χρόνο. Έχει γίνει κάτι από το πουθενά, ενώ δεν υπάρχει. Κάλεσε η Μιμή Ντενίση την Κατερίνα να κάνει ένα ρόλο, που έτυχε να τον έχει κάνει η Αθηνά, που έτυχε να τον έχει κάνει η Βάσω που κένταγε η κόρη το μαντήλι, ντίλι ντίλι ντίλι». είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.