Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Η κατάσταση της υγείας του σήμερα - Το μήνυμα που έστειλε μέσω του δικηγόρου του

Ολοκληρώθηκε ο δικαστικός κύκλος! Ποια η απόφαση

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Ο δικηγόρος του Κωνσταντίνου Αγγελίδη μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα σήμερα Τρίτη 6/2 και μετέφερε όλες τις εξελίξεις γύρω από την κατάσταση της υγείας του αλλά και από τον δικαστικό κύκλο με τον υπαίτιο οδηγό του λεωφορείου.

Οι δηλώσεις του δικηγόρου του Κωνσταντίνου Αγγελίδη

«Ήταν ένας πολυτραυματίας με σοβαρές βλάβες σε πάρα πολλά όργανα του σώματός του. Ένα ιατρικό θαύμα ήταν ότι έζησε και ένα δεύτερο ότι γίνονται προσπάθειες σοβαρής ανάκαμψής του. Είναι εκπληκτική η δουλειά που έκαναν οι φυσικοθεραπευτές σε βαθμό που όπως με πληροφόρησαν, να αποτελέσει και αντικείμενο ιατρικής βιβλιογραφίας», ανέφερε αρχικά ο κύριος Αγαμέμνων Τάτσης.

Ενώ, έκανε μια πολύ σημαντική παρατήρηση: «Στα πρώτα στάδια μετά τον βαρύτατο τραυματισμό του, αυτό που νομίζω πρέπει να αναδειχθεί είναι ένα, να φτιάξουμε στη χώρα μας κέντρα αποκατάστασης, λειτουργικά. Αυτό πρέπει να αναδείξουμε στον δημόσιο λόγο. Διότι ο Κωνσταντίνος είχε την τύχη να πάει σε γνωστό κέντρο αποκατάστασης εξαιρετικό. Και θα ήθελα να τους ευχαριστήσω. Όμως στα ιδιωτικά τα κόστη είναι τεράστια και το δημόσιο καλύπτει για ελάχιστο χρονικό διάστημα την παραμονή ενός ασθενή», είπε.

Δείτε επίσης: Η πρώτη εμφάνιση του Κωνσταντίνου Αγγελίδη στην κάμερα - Πλέον μπορεί να οδηγεί και να πηγαίνει το γιο του σχολείο (Βίντεο)

Επίσης, αποκάλυψε πως ο δικαστικός κύκλος έχει κλείσει, με τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη να παίρνει επαύξηση της αποζημίωσης. «Δικαστικά είμαστε στην ευχάριστη θέση για πρώτη φορά να πούμε ότι ο δικαστικός κύκλος έχει κλείσει και σε αστικό επίπεδο, εκδόθηκαν οι σχετικές αποζημειώσεις και μάλιστα το εφετείο τις επαύξησε, κάτι που δεν είναι σύνηθες. Επίσης έκλεισε και το ποινικό σκέλος της υπόθεσης, όπου σε ταύτιση με την πρωτοβάθμια απόφαση, καταδίκασε εκ νέου τον υπαίτιο οδηγό του λεωφορείου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πως είναι η υγεία του σήμερα; «Είναι πολύ νωρίς να πούμε ότι ο Κωνσταντίνος ζει μια κανονικότητα. Όταν σου έχουν προκληθεί βράλβες σε μια σειρά από ζωτικά όργανα και όργανα κίνησης, είναι προφανές ότι θα υπάρχουν θέματα και προβλήματα. Συνεχίζει τις φυσικοθεραπείες και είμαστε πολύ καλύτερα από παλαιότερο χρόνο. Στέλνει ένα ελπιδοφόρο μήνυμα. Να σας μεταφέρω και το μήνυμα του ίδιου και της οικογένειας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και μια αγκαλιά που αγκάλιασαν τον προσωπικό του αγώνα», αποκάλυψε.