Ελισάβετ Σπανού: «Είναι κι αυτοί οι influencers που υπάρχουν επειδή άνοιξαν την κλειδαρότρυπά τους...» - Η αιχμηρή δήλωση για την Ιωάννα Τούνη

Πόσα κιλά έχει πάρει μέχρι τώρα στην εγκυμοσύνη της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ελισάβετ Σπανού: «Είναι κι αυτοί οι influencers που υπάρχουν επειδή άνοιξαν την κλειδαρότρυπά τους...» - Η αιχμηρή δήλωση για την Ιωάννα Τούνη

Η Ελισάβετ Σπανού παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής του OPEN, Πρωινό Σουσού, η οποία βγήκε στον αέρα την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου. Σε αυτή μίλησε για το νέο κεφάλαιο της ζωής της που λέγεται μητρότητα, ενώ σχολίασε και διάφορα γεγονότα της επικαιρότητας.

Αναφέρθηκε, συγκεκριμένα, στο σχόλιο που έκανε ο Φώτης Σεργουλόπουλος για την Ιωάννα Τούνη μετά τις δηλώσεις για τις δυσκολίες του influencing (δείτε εδώ αναλυτικά τι είπε), αλλά και την απάντησή της σε εκείνον (δείτε εδώ την αιχμηρή της δήλωση), αλλά απάντησε και για τον σάλο που δημιουργήθηκε γύρω από το όνομα του Γιώργου Νταλάρα.

Το σχόλιο της Ελισάβετ Σπανού για την Ιωάννα Τούνη μετά την απάντηση στον Φώτη Σεργουλόπουλο

«Είμαι πολύ τυχερή και δεν έχω πρηστεί στο πρόσωπο, αλλά έχω πάρει 6,5 κιλά. Αλλά βλέπω αισθητή διαφορά στα πόδια μου και η κοιλιά μου κάθε εβδομάδα τώρα δίνει πόνο», είπε αρχικά η τραγουδίστρια για την εγκυμοσύνη της.

Στη συνέχεια δήλωσε για την influencer: «Είδα τι είπε ο κύριος Σεργουλόπουλος, του οποίου με ενδιαφέρει ιδιαίτερα το σχόλιό του και η άποψή του. Υπάρχουν influencers που τους θαυμάζουμε, μας επηρεάζουν και θέλουμε να τους μοιάσουμε και υπάρχουν και αυτοί που υπάρχουν επειδή άνοιξαν την κλειδαρότρυπά τους. Αυτοί δεν μου ταιριάζουν και δεν τους ακολουθώ κιόλας. Δεν μπορούν να με επηρεάσουν σε κάτι.

Για να με επηρεάσεις πρέπει να σε πιστεύω ή να σε θαυμάζω. Για το εάν είναι δύσκολη η δουλειά της influencer πρέπει να μας απαντήσει μια εργαζόμενη μητέρα αν προτιμά να βιοπορίζεται βγάζοντας βίντεο από το σπίτι της ή πηγαίνοντας κάποιο ταξίδι με το παιδάκι της για να μαζέψει κάποιο υλικό ή προτιμά να δουλέψει 8 με 10 ώρες, να γυρίζει μετά να κάνει τις δουλειές του σπιτιού και να ψάχνει χρόνο για τον εαυτό της και να αφήνει και κάπου το παιδί της όλο αυτό τον χρόνο που εργάζεται. Αυτή θα ήταν πιο κατάλληλη να μας απαντήσει για το πόσο κουραστική μπορεί να της ακούγεται η δουλειά της influencer. Μάλλον η δουλειά της Ιωάννας Τούνη τής απασχολεί πολύ χρόνο και δεν μπορεί να παρακολουθήσει τι συμβαίνει στον υπόλοιπο κόσμο. Νομίζω ότι δεν χρειάζεται να δώσει εξετάσεις για να απαντήσει κάποιος τι επαγγέλλεται ειδικά ο Φώτης Σεργουλόπουλος».

Και κατέληξε για το θέμα με τον τραγουδιστή: «Ο Γιώργος Νταλάρας, για μένα, είναι στο απυρόβλητο. Συγχωρέστε με, αυτή είναι η άποψή μου. Είναι ο τρόπος του ερειστικός... Καυτηρίασε ένα θέμα όχι με τον πιο σωστό τρόπο, αλλά πια έχουμε φτάσει στο σημείο να μη μπορεί κανένας να πει την άποψή του. Κακώς εκφράστηκε έτσι, αλλά αυτή είναι η γνώμη του, τι να κάνουμε τώρα».