Παύλος και Νικόλαος Γλύξμπουργκ: Με κοστούμια στο κέντρο της Αθήνας χωρίς συνοδεία - Λίγες μέρες μετά το μνημόσυνο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Παύλος και ο αδερφός του, Νικόλας Γλύξμπουργκ, βρίσκονται στην Ελλάδα και λίγο διάστημα μετά το μνημόσυνο του πατέρα τους, τέως βασιλιά Κωνσταντίνου (δείτε εδώ φωτογραφίες της μητέρας και των αδερφών τους στο δείπνο που έκαναν μετά την τελετή), ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr τους εντόπισε στο κέντρο της Αθήνας να περπατούν και να συζητούν.

Οι δύο άντρες ήταν ντυμένοι επίσημα, όπως συνηθίζουν γενικότερα, με σκούρα μπλε κοστούμια και γαλάζιες γραβάτες. Ο πρώτος φορούσε και ανοιχτό γαλάζιο πουκάμισο, ενώ ο δεύτερος λευκό. Δεν έλειπε και το παλτό από την εμφάνιση του μεγαλύτερου αδερφού, το οποίο αργότερα έβγαλε και το κρατούσε στα χέρια του, μαζί με ένα τετράδιο - βιβλίο και ένα tablet, όπως φαίνεται. Δεν φαίνεται να υπάρχουν γύρω τους άντρες για την προστασία τους, γεγονός που προκαλεί αίσθηση.

Η σπάνια εμφάνιση του Παύλου και του Νικόλαου Γλύξμπουργκ στο κέντρο της Αθήνας

Πρίγκιπες Παύλος & Νικόλαος Αθήνα

Πρίγκιπες Παύλος & Νικόλαος

Τα ποσά που δημοπρατήθηκαν τα αυτοκίνητα του Κωνσταντίνου Γλύξμπουργκ

Ο τέως βασιλιάς της Ελλάδας, Κωνσταντίνος Γλύξμπουργκ, έφυγε από τη ζωή στις 10 Ιανουαρίου του 2023, αφήνοντας πίσω του μία μεγάλης αξίας περιουσίας (δείτε εδώ με ποια Ελληνίδα ηθοποιό είχε σχέση). Πριν λίγες ώρες έγινε γνωστό, μάλιστα πως η συλλογή του από αυτοκίνητα βρίσκονται προς πώληση. Κάποια από αυτά έχουν δημοπρατηθεί ήδη σε τεράστια χρηματικά ποσά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από την εκπομπή "ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ", που παρουσιάζει ο Νάσος Γουμενίδης, που προβάλλεται στη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού "OPEN", και ο Παύλος και ο Κωνσταντίνος, είχανε μία πολύ μεγάλη αγάπη στα δίπορτα αυτοκίνητα.

Μία BMW 507 Series II Roadster, δημοπρατήθηκε στα 2.070.000 ευρώ από τον Οίκο δημοπρασιών Bonhams. Μία Mercedes - Benz 300SL του 1959 εκτιμήθηκε, ότι κοστίζει από 1,4 εκατομμύρια ευρώ μέχρι 6,7 εκατομμύρια ευρώ, η οποία δεν έχει πουληθεί προς το παρόν.

Μία άλλη Mercedes, Americana Cabrio 280 SE 3.5 του 1969, αγοράστηκε από γνωστό Έλληνα συλλέκτη και η αξία της είναι 380.000 ευρώ. Τέλος, ένα Ford Thunderbird convertible hard top του 1957, που παραμένει στη συλλογή του βασιλιά, έχει εκτιμώμενη αξία στα 44.940 ευρώ.