Γλυκερία: «Εγώ θα έλεγα να μη συνεχίσουμε τώρα…» - Η ενόχληση σε ερώτηση δημοσιογράφου για τον Γιώργο Νταλάρα

«Δεν θα σας απαντήσω σε αυτό»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Γλυκερία: «Εγώ θα έλεγα να μη συνεχίσουμε τώρα…» - Η ενόχληση σε ερώτηση δημοσιογράφου για τον Γιώργο Νταλάρα

Η Γλυκερία κλήθηκε να απαντήσει μπροστά στην κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Super Κατερίνα, σχετικά με τον σάλο που δημιουργήθηκε πριν από μερικές ημέρες γύρω από το όνομα του Γιώργου Νταλάρα, μετά το ξέσπασμά του κατά των νέων καλλιτεχνών, αλλά και κατά των δημοσιογράφων.

Η τραγουδίστρια, δεν συνηθίζει να σχολιάζει γενικότερα τέτοιου είδους θέματα της επικαιρότητας, επομένως και αυτή τη φορά εξήγησε πως δεν θα ήθελε να δώσει συνέχεια σε όλο αυτό, παρόλο που έχει σχηματίσει την άποψή της.

Η απάντηση της Γλυκερίας για την συμπεριφορά του Γιώργου Νταλάρα

«Είμαι ευτυχής που σε αυτόν τον χώρο, που τον έχω ζήσει μαζί με τον Γιώργο Νταλάρα σε αφιέρωμα στον Απόστολο Καλδάρα, έρχομαι για δεύτερη φορά σε μία υπέροχη παράσταση με τραγούδια που αγαπάω πάρα πολύ και είναι χαραγμένα μέσα στην ψυχή μου», δήλωσε αρχικά για την συνεργασία τους.

Και έπειτα όταν η ρεπόρτερ προσπάθησε να την ρωτήσει σχετικά με τις αιχμηρές του δηλώσεις κατά του Σάκη Ρουβά, απάντησε: «Δεν θα σας απαντήσω σε αυτό. Έχω πολύ μεγάλη άποψη για όσα είπε ο κύριος Νταλάρας, αλλά δεν θα τα πω στον κόσμο. Θα σας πω μόνο ότι εγώ δεν έχω τραγουδήσει το Άξιον Εστί αλλά έχω πει πάρα πολλά άλλα τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη, τον οποίο λατρεύω. Εγώ θα έλεγα να μη συνεχίσουμε τώρα… πάμε για μία διαφορετικού ύφους παράσταση. Οπότε δεν χωράνε αυτά τώρα εδώ πέρα. Νομίζω ότι είμαστε εντάξει».

Δείτε επίσης: Γιώργος Νταλάρας: Το άλλο του πρόσωπο - Τον περίμεναν ξανά δημοσιογράφοι «Σέβομαι τη δουλειά σας, αυτό που κάνετε είναι δύσκολο», τους είπε