Φλορίντα Πετρουτσέλι για Ελισάβετ Σπανού: «Γιατί έκανε αυτό το σχόλιο με την Τούνη; Ήταν ζευγάρι με τον Δημήτρη Αλέξανδρου»

Τα σχόλια στον αέρα του Mega Καλημέρα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φλορίντα Πετρουτσέλι για Ελισάβετ Σπανού: «Γιατί έκανε αυτό το σχόλιο με την Τούνη; Ήταν ζευγάρι με τον Δημήτρη Αλέξανδρου»

Στην εκπομπή Mega Καλημέρα προβλήθηκαν οι δηλώσεις της Ελισάβετ Σπανού για την Ιωάννα Τούνη και τους Έλληνες influencers. Μετά την προβολή του σχετικού βίντεο, η Φλορίντα Πετρουτσέλι θέλησε να κάνει ένα αιχμηρό σχόλιο κατά της τραγουδίστριας, με αφορμή τα όσα είπε.

Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος απόρησε για ποιο λόγο έκανε αυτό το σχόλιο, ειδικά από την στιγμή που η σχέση της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου ήταν γνωστή.

Το σχόλιο της Πετρουτσέλι για την Σπανού

«Η Ελισάβετ τι έχει πάθει; Γιατί έτσι; Γιατί τόσο... Πώς να το πω... Γιατί έκανε αυτό το σχόλιο με την Τούνη; Τώρα θέλω να το πω αυτό... Ο κόσμος μπορεί να μην το ξέρει αλλά η Ελισάβετ Σπανού ήταν ζευγάρι με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Το έχει χαμένο από την αρχή. Δεν μπαίνεις στη διαδικασία να σχολιάσεις αυτό που είναι κάτι πολύ συγκεκριμένο», δήλωσε χαρακτηριστικά η Φλορίντα Πετρουτσέλι, με την Ελεονώρα Μελέτη να σχολιάζει:

«Εγώ συμφωνώ στο πως αντιλαμβάνεται τους Inluencer. Είναι αυτός ο οποίος ασκεί πραγματικά επιρροή και επίδραση που για να το πάθεις αυτός πρέπει τον άλλον να τον έχει σε εκτίμηση. Από την άλλη θεωρώ λίγο λαϊκισμό το να παρομοιάζεις συνέχεια κάτι με κάτι άλλο για να προσπαθήσεις να υποβαθμίσεις αυτό το κάτι».

Οι ευχές που είχε στείλει η Ελισάβετ Σπανού στον Αλεξάνδρου για το γιο του

Η Ελισάβετ Σπανού στις 10/12/2023 είχε παραχωρήσει συνέντευξη στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, Γειά σου, με την ίδια να στέλνει τις ευχές της για το γιο της Τούνη και του Αλέξανδρου, ενώ έκανε και ένα σχόλιο για την τελευταία τηλεοπτική τους συνάντηση με τον Δημήτρη με τον οποίο στο παρελθόν είχαν σχέση..

Η ίδια η Ελισάβετ σε τηλεοπτική εκπομπή είχε επιβεβαιώσει πως ήταν ζευγάρι, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Όταν εκτίθεσαι λίγο παραπάνω, έχεις δύο επιλογές: Ή κλείνεσαι σπίτι σου προκειμένου να μη σε δει, να μην το μάθει κανείς ή κυκλοφορείς εκ των πραγμάτων θα σε δουν. Το να με ρωτάνε και να το αρνούμαι συνεχώς το βρίσκω χαζό, γι αυτό μετά από εύλογο διάστημα παραδέχτηκα πως βγαίνω με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου».

Σύμφωνα με τα όσα είχαν γραφτεί το ζευγάρι χώρισε γρήγορα. Στενός συνεργάτης του Δημήτρη είχε δηλώσει πως «όντως έβγαιναν για ενάμιση μήνα, αλλά δεν προχώρησε η σχέση τους. Παρέμεινε σε εκείνο το αρχικό στάδιο του dating, όπου δύο άνθρωποι βγαίνουν ραντεβού για να δουν αν ταιριάζουν. Μετά από ενάμιση μήνα αποφάσισαν ότι είναι καλύτερο να παραμείνουν φίλοι».

Παράλληλα λοιπόν με τις ευχές που είχε στείλει, δεν άφησε ασχολίαστο το άβολο περιστατικό, που είχε ζήσει, όταν είχε πάει καλεσμένη το Super Κατερίνα του Alpha, όπου συμμετείχε και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου (δείτε το εδώ),

«Θέλω να ευχηθώ στον Δημήτρη να πάνε όλα καλά και να φέρουν στον κόσμο το παιδάκι τους, να είναι ευτυχισμένοι όλοι μαζί και υγιείς. Όταν βρεθήκαμε στην εκπομπή, ένιωσα απίστευτα αμήχανα. Ένιωσα δυσάρεστα και για τον Δημήτρη, ήρθα σε δύσκολη θέση και ήθελα να τον υπερασπιστώ γιατί καταλάβαινα ότι η θέση εκείνου ήταν πιο δύσκολη που έχει και την σχέση του», είχε πει η Ελισαβέτ Σπανού.