Ζόζεφιν: Αυτή είναι η καλλονή μητέρα της – Δείτε φωτογραφίες

Την έκανε στα 19 της και... φαίνεται

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency/Νίκος Δρούκας
Φωτογραφία: NDP Photo Agency/Νίκος Δρούκας

Θα μπορούσες να τις περάσεις και για αδερφές! Η Ζόζεφιν επισκέφτηκε πρόσφατα το νυχτερινό κέντρο, όπου εμφανίζεται ο Αντώνης Ρέμος με την Ελένη Φουρέιρα, αλλά τα φλας έκλεψε μία καλλονή που βρισκόταν στο πλευρό της, και της μοιάζει εκπληκτικά. Μόνο τυχαία δεν είναι η ομοιότητα φυσικά, αφού η γυναίκα δίπλα της δεν ήταν άλλη από την μητέρα της, επίσης τραγουδίστρια, Μαργαρίτα Βεντή.

Μαμά και κόρη διασκέδασαν με την καρδιά τους στο νυχτερινό κέντρο NOX, και φυσικά δεν πέρασαν απαρατήρητες, με τον φακό να τις συναντάει, κι εκείνες να του χαρίζουν το πιο λαμπερό τους χαμόγελο. Η Ζόζεφιν και η μητέρα της, Μαργαρίτα Βεντή, στηρίζουν η μία την άλλη σε κάθε βήμα, με την πρώτη να δηλώνει πάντως σε παλαιότερη συνέντευξή της ότι εκείνη και ο πατέρας της ήταν αρχικά αντίθετοι στην απόφασή της να ασχοληθεί με το τραγούδι.

Δείτε επίσης: «Παιδιά δε θέλω να συζητήσω κάτι τέτοιο...» - Φανερά ενοχλημένη η Ζόζεφιν σε δηλώσεις της στην κάμερα του I love ΣουΚου

Οι δηλώσεις της Ζόζεφιν για τη μητέρα της, Μαργαρίτα

Η Ζόζεφιν μίλησε πρόσφατα στην εκπομπή Mega Καλημέρα και είπε για την μητέρα της: «Η μητέρα μου ήταν τραγουδίστρια, τραγουδούσε τα πάντα και ξένο και λαϊκό. Όταν της είπα ότι θέλω να γίνω τραγουδίστρια μου είπε: ''Μακριά, δεν θέλω να ασχοληθείς''. Νομίζω ότι ήταν μικρόβιο, έβλεπα τη μαμά μου από μικρή, που βαφόταν, ετοιμαζόταν, ήταν στη σκηνή και μία φορά ανέβηκα και εγώ την ώρα που τραγουδούσε και με μάλωσε».

Ενώ συμπλήρωσε αμέσως μετά: «Η μαμά μου είναι πολύ αυστηρή κριτής. Μου είπε χαίρεται για έμενα γιατί νιώθει ότι κάνω την καριέρα που δεν έκανε εκείνη. Ήμουν 9 χρονών και την άκουγα στο ραδιόφωνο, είχε κάνει τις πρώτες της επιτυχίες με το ''Καίγομαι και λιώνω''. Η μητέρα μου εγκρίνει τον Νίνο».

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από την τελευταία τους βραδινή έξοδο στο κέντρο όπου τραγουδούν Αντώνης Ρέμος και Ελένη Φουρέιρα:

Ζόζεφιν
Φωτογραφία: NDP Photo Agency/Νίκος Δρούκας
Ζόζεφιν μητέρα
Φωτογραφία: NDP Photo Agency/Νίκος Δρούκας