Γιώργος Λιάγκας για "τα πολλά σπίτια" του Αλέξη Κούγια: «Στο Μεγανήσι το ξέρω ότι δεν έχει σπίτι, ήταν να το πάρω εγώ το οικόπεδο! Στην Αράχωβα και στη Μύκονο η Βατίδου...»

Η αποκάλυψη για την περιουσία του δικηγόρου και την σχέση του με την πρώην σύζυγό του

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Γιώργος Λιάγκας για

Ο Αλέξης Κούγιας, πριν από λίγες ημέρες, παραχώρησε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη κατά την οποία μιλούσε για τις φιλοδοξίες που είχε από μικρός, την περιουσία του και τα σπίτια που έχει καταφέρει να χτίσει σε πολλές περιοχές της Ελλάδας (δείτε εδώ αναλυτικά).

Δημοσιογράφοι, τότε, πλησίασαν την Εύη Βατίδου για να καταγράψουν την αντίδρασή της, με εκείνη να φαίνεται κάπως εκνευρισμένη (δείτε εδώ τι απάντησε ακριβώς). Όλα αυτά, λοιπόν, θέλησε να σχολιάσει ο Γιώργος Λιάγκας την Τετάρτη 7/2 μέσα από την εκπομπή του, Πρωινό, στο κανάλι του ΑΝΤ1.

Η αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τα πολλά σπίτια του Αλέξη Κούγια και την Εύη Βατίδου

«Δικαίως η Εύη Βατίδου εκνευρίστηκε, γιατί ουσιαστικά της μετέφεραν οι δημοσιογράφοι... Γι' αυτό πρέπει να είμαστε ακριβολόγοι στο τι λέμε. Λίγο να παραποιήσεις μία δήλωση, δημιουργείς μία άλλη αίσθηση. Αν έβγαινε τώρα η Βατίδου και τον έβριζε τον Κούγια ποιος θα έφταιγε; Η Βατίδου ή ο δημοσιογράφος που παραποίησε τη δήλωση; Για αυτό πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Το είπε με αγάπη ο Κούγιας ότι είναι φορτία για τα νέα παιδιά να τους αφήσει μία μεγάλη περιουσία.

Τώρα για την περιουσία, στο Μεγανήσι το ξέρω ότι δεν έχει σπίτι, έχει οικόπεδο. Ήταν να το πάρω εγώ το οικόπεδο και τελικά δεν το πήρα εγώ, το πήρε εκείνος. Ήταν να το φτιάξει ο φίλος μου ο πολύ καλός αρχιτέκτονας, Σπύρος Σκλαβενίτης. Δεν του το έφτιαξε και είναι ακόμα οικόπεδο.

Τώρα στα άλλα σπίτια και στην Αράχωβα και στη Μύκονο, γνωρίζω ότι πήγαινε η Εύη Βατίδου για πολλά χρόνια και έκανε διακοπές με τα παιδιά τους. Άρα, παρά τα όσα νομίζουμε, στη βάση τους έχουν καλές σχέσεις οι δύο αυτοί άνθρωποι», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.