Κωνσταντίνος Αργυρός: Μιλούσε ασταμάτητα στο τηλέφωνο - Η μοναχική βόλτα στο κέντρο της Αθήνας

Αποκλειστικές φωτογραφίες από τη σπάνια δημόσια εμφάνισή του

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός δεν συνηθίζει να πραγματοποιεί δημόσιες εμφανίσεις, καθώς δεν του αρέσει να απασχολεί τα media πέρα από την μουσική του και την καριέρα του. Παρόλα αυτά, ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr τον εντόπισε πριν από λίγα 24ωρα στο κέντρο της Αθήνας, σε μία μοναχική του έξοδο, όπου έκανε όλα τα βλέμματα να γυρίζουν γύρω του.

Ο καλλιτέχνης στεκόταν στην άκρη του δρόμου και μιλούσε ασταμάτητα στο κινητό του. Φορούσε ένα στενό τζιν παντελόνι, ένα μαύρο top και από πάνω ένα μαύρο μεσάτο σακάκι. Ολοκλήρωσε το look του με μαύρα μποτάκια, ενώ όπως φαίνεται έχει αφήσει ξανά το μαλλί του να μακρύνει, σχηματίζοντας μπούκλες.

Δείτε επίσης: Την βλέπουμε σπάνια! Αυτή είναι η μητέρα του Κωνσταντίνου Αργυρού - Μαμά και γιος μοιάζουν πολύ

Η σπάνια εμφάνιση του Κωνσταντίνου Αργυρού στο κέντρο της Αθήνας

Κωνσταντίνος Αργυρός Αθήνα

Κωνσταντίνος Αργυρός σπάνια δημόσια εμφάνιση

Τα τρυφερά τετ α τετ με την Αλεξάνδρα Νίκα στην πρώτη τους επίσημη δημόσια έξοδο

Κωνσταντίνος Αργυρός και Αλεξάνδρα Νίκα ζουν έναν όμορφο έρωτα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Είναι δυο άνθρωποι που δεν θέλουν να απασχολούν με τα προσωπικά τους θέματα και το έχουν καταφέρει, αφού λίγες είναι οι πληροφορίες που έχουμε μάθει για τη σχέση τους.

Κοινές αναρτήσεις στα social media δεν κάνουν, ούτε ποζάρουν μπροστά στους φωτογράφους και τις κάμερες, ωστόσο πρόσφατα πραγματοποίησαν την πρώτη τους κοινή βραδινή έξοδο, χωρίς να κρύβονται από τα πρόσωπα της τηλεόρασης και μάλιστα, είχαν τρυφερά τετ α τετ.

Όπως ειπώθηκε στην εκπομπή Πρωινό του ΑΝΤ1, το ζευγάρι διασκέδασε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζονται η Έλλη Κοκκίνου με τον Λευτέρη Πανταζή. Δεν κρύφτηκε λεπτό, ενώ υπήρξαν αρκετές στενές επαφές ανάμεσα τους, χωρίς να τους νοιάζουν τα αδιάκριτα βλέμματα.

Πριν από λίγες ημέρες επίσης, κυκλοφόρησε παπαρατσικό βίντεο με το ζευγάρι στην πρεμιέρα της Μαρινέλλας!