Ράνια Σχίζα: Γοητευτικός με μακριά γκρίζα μαλλιά - Αυτός είναι ο επί 30 χρόνια σύζυγός της

Η εξομολόγηση για τις κόρες που έχουν αποκτήσει μαζί και τον γάμο τους

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ράνια Σχίζα: Γοητευτικός με μακριά γκρίζα μαλλιά - Αυτός είναι ο επί 30 χρόνια σύζυγός της

Η Ράνια Σχίζα βρέθηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ, Στούντιο 4, το απόγευμα της Τετάρτης 7 Φεβρουαρίου και μίλησε αναλυτικά για την καριέρα της στον χώρο της υποκριτικής, αλλά και για την προσωπική της ζωή.

Αναφέρθηκε, λοιπόν, για την απώλεια που την στιγμάτισε (δείτε εδώ την κατάθεση ψυχής της), αλλά και στην οικογένεια που έχει δημιουργήσει με τον επί 30 χρόνια σύζυγό της, Δημήτρη Βαγενά. Η ηθοποιός έχει καταφέρει να κρατήσει τον ίδιο, αλλά και τα παιδιά τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και σπάνια μιλάει γι' αυτούς, ωστόσο αυτή τη φορά έκανε μία εξαίρεση.

Η εξομολόγηση της Ράνιας Σχίζα για την οικογένειά της

«Η Κατερίνα μου είναι γυμνάστρια, ασχολείται και με τον Πρωταθλητισμό, είναι πανελληνιονίκης στο επί κοντώ, φέτος σταμάτησε, είναι και προπονήτρια. Η Ναταλία μου είναι χορεύτρια, ζει στο Βερολίνο. Δεν είναι εύκολο που είναι μακριά, αλλά χαίρομαι με τη χαρά τους, να κάνουν αυτό που θέλουνε. Αυτό το λέω και το ξαναλέω», είπε αρχικά για τις κόρες της.

«Εγώ και ο σύζυγός μου ο Δημήτρης, είμαστε κοντά τους, όσο μπορούμε. Το θέλουμε να είμαστε, αλλά πάντα σκέφτεσαι μην φτάσεις στην υπερπροστασία. Το παλεύεις πάντα και μπορεί και να χάνεις το όριο κάποια στιγμή. Πολλές φορές με πιάνω να τις αντιμετωπίζω σαν να μην είναι ενήλικες γυναίκες», συμπλήρωσε.

Όσον αφορά στον καλό της, επισήμανε: «Είμαι παντρεμένη από το 1994. Είναι μια προσωπική επιτυχία να είσαι με έναν άνθρωπο όλα αυτά τα χρόνια. Δεν είναι εύκολο. Χρειάζεται αγώνας και δύναμη. Ο σύζυγός μου δεν είναι από τον χώρο. Δεν ξέρω αν είναι καλό αυτό. Αλλά επειδή είμαστε πολλά χρόνια μαζί έχει περπατήσει δίπλα μου σε αυτό. Πλέον τον δέχεσαι τον άλλον με αυτά που έχει».

Δείτε επίσης: «Με τον Γιώργο Καπουτζίδη δεν βλεπόμαστε...» - Η Ράνια Σχίζα σε μία σπάνια εξομολόγηση

Αυτός είναι ο καλός της

Ράνια Σχίζα σύζυγος