Δέσποινα Βανδή: Ταξίδι αστραπή στο Λονδίνο για χατίρι της Μελίνας Νικολαΐδη

Υπάρχει σημαντικός λόγος

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η Δέσποινα Βανδή έχει μία σχέση λατρείας με την κόρη της, Μελίνα Νικολαΐδη. Φυσικά, "λιώνει" και για τον γιο της, ωστόσο επειδή εκείνος έχει επιλέξει να μην προβάλλει την προσωπική του ζωή στα social media και βρίσκεται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας (δείτε τον εδώ), τα στιγμιότυπα μεταξύ μητέρας και νεαρής είναι περισσότερα.

Επειδή, λοιπόν, η 19χρονη έχει τα γενέθλιά της αύριο (8/2), η τραγουδίστρια αποφάσισε να ταξιδέψει άμεσα στο Λονδίνο όπου εκείνη σπουδάζει (δείτε εδώ το σπίτι που μένει), για να περάσει μαζί της λίγο χρόνο και να μπορέσει να γιορτάσει στο πλευρό της. Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μάλιστα, δημοσίευσε ένα story από τον τρόπο που επέλεξαν να διασκεδάσουν το βράδυ της Τρίτης 6/2. Βρέθηκαν στο Piccadilly Theatre και παρακολούθησαν το μιούζικαλ Moulin Rouge.

Στιγμιότυπο από το ταξίδι αστραπή της Δέσποινας Βανδή στο Λονδίνο για την Μελίνα Νικολαΐδη

Δέσποινα Βανδή Λονδίνο Μελίνα Νικολαΐδη

Αρραβωνιάζεται τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη η 19χρονη;

Ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης με την Μελίνα Νικολαΐδη ζουν έναν πολύ όμορφο έρωτα εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα. Η κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη έχει βρει την ευτυχία στο πρόσωπο του personal trainer και ιδιοκτήτη επιχείρησης με υγιεινά φαγητά (δείτε αποκλειστικά πλάνα από τα εγκαίνια).

Δημοσίευμα λοιπόν της εφημερίδας Secret, αναφέρει πως το ζευγάρι αναμένεται να αρραβωνιαστεί από το νέο έτος και μάλιστα η γονείς της νεαρής κοπέλας έχουν ήδη πληροφορηθεί για το γεγονός και είναι θετικοί.

Ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης διέψευσε το δημοσίευμα, όταν επικοινώνησε μαζί του η δημοσιογράφος της εκπομπής του ΣΚΑΙ, Γειά σου, Νάνσυ Παραδεισανού.

«Εμείς θα διαψεύσουμε μια είδηση. Η Secret σήμερα αναφέρει σε δημοσίευμά της ότι η Μελίνα Νικολαϊδη και ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης με τη νέα χρονιά αρραβωνιάζονται και κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους. Το ρεπορτάζ λέει ότι το έχουν πει στη Δέσποινα Βανδή, η οποία είναι πολύ θετική που η κόρη της θα αρραβωνιαστεί σε ηλικία ούτε 20 ετών ακόμα. Και λέει επίσης ότι η Μελίνα Νικολαϊδη θα παίξει στο θέατρο την επόμενη σεζόν με τον Βασίλη Μπισμπίκη», ανέφερε αρχικά η Νάνσυ Παραδεισανού στο πλατό της εκπομπής.

«Εγώ σήμερα το πρωί πήρα τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη που είναι και φίλος μου και του είπα “αρραβωνιάζεσαι, παντρεύεσαι και δεν με έχεις ενημερώσει για να ραφτώ εγκαίρως;”. Και μου είπε ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει ούτε στο ελάχιστο», συμπλήρωσε.