Τζαν Γιαμάν: Έχει μείνει ο μισός - Αγνώριστος σήμερα ο ηθοποιός, 4 χρόνια μετά τον Φτερωτό Θεό

Απίστευτη αλλαγή, ειδικά στο σώμα του! Έχασε 10 κιλά σε 30 ημέρες!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τζαν Γιαμάν: Έχει μείνει ο μισός - Αγνώριστος σήμερα ο ηθοποιός, 4 χρόνια μετά τον Φτερωτό Θεό

Τον Τζαν Γιαμάν τον γνωρίσαμε μέσα από την Τούρκικη σειρά Φτερωτός Θεός, η οποία προβλήθηκε το
2020 μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ. Ήταν ένα πρόγραμμα που σημείωσε σχετικά χαμηλή τηλεθέαση, ωστόσο στα social media γινόταν χαμός με τα σχόλια κυρίως των... τηλεθεατριών.

Ο Τζαν που ήταν ο κεντρικός πρωταγωνιστής, είχε τραβήξει το ενδιαφέρον πολλών γυναικών, τόσο για την ομορφιά του όσο και για το ασύλληπτο κορμί του και το ρόλο που είχε. Μάλιστα, είχε έρθει και στην Ελλάδα και είχε εμφανιστεί στο πλατό της εκπομπής Καλό Μερημεράκι, όπου επικράτησε πανζουρλισμός.

Πως είναι σήμερα ο Τζαν Γιαμάν

Μετά το χαμό που έκανε, όταν η σειρά Φτερωτός Θεός ολοκληρώθηκε ήταν για λίγο στο επίκεντρο των συζητήσεων, ωστόσο έπειτα εξαφανίστηκε....

Στην Τουρκία αλλά και στην Ιταλία, ο Τζαν Γιαμάν συνεχίζει την καριέρα του στην υποκριτική, συμμετέχοντας σε διάφορες σειρές, ενώ είναι και ιδιαίτερα ενεργός στα social media. Με μια πρόσφατη φωτογραφία του ωστόσο, πάθαμε πλάκα, καθώς έχει αλλάξει αρκετά στην εξωτερική του εμφάνιση.

Ο ηθοποιός έχει μείνει μισός σε κιλά, ωστόσο όπως ανέφερε είναι καλά στην υγεία του, εξηγώντας παράλληλα πως έχασε βάρος.

«Πώς έχασα 10 κιλά σε 30 ημέρες;

Μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων του "Viola Come il Mare 2", εκμεταλλευόμενος λίγες μέρες άδειας και τα Χριστούγεννα, αποφάσισα να επιστρέψω στη χώρα μου για να περάσω λίγο χρόνο με τους γονείς μου, την οικογένειά μου και άλλα αγαπημένα μου άτομα. . Έπρεπε να ξεκουραστώ λίγο και να αποσυνδέσω, αλλά μην το παρακάνω! Ήθελα επίσης να απολαύσω την τουρκική κουζίνα που μου έλειπε τόσο πολύ.

Ήξερα ότι με την επιστροφή μου στη Ρώμη, με περίμενε σκληρή δουλειά, μια ριζική αλλαγή συνηθειών για να προετοιμαστώ για τον επόμενο χαρακτήρα: τον Sandokan!

Και μάλιστα έτσι ήταν: μόλις επέστρεψα άρχισα να δουλεύω σκληρά... Ο πρώτος στόχος ήταν να φτάσω στο ιδανικό βάρος για τον χαρακτήρα και μετά να εστιάσω στις ψυχικές πτυχές. Ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος, σε ένα μήνα κατάφερα να χάσω σχεδόν 10 κιλά, πέφτοντας από τα 94,5 στα 85 κιλά.

Ήταν, και είναι, μια ιδιαίτερα έντονη φάση, αφαίρεσα πολλές από τις χαρές της ζωής, πρέπει να προπονούμαι 2 ή 3 φορές την ημέρα και να κάνω διαλείπουσα νηστεία, 16:8, διατηρώντας τις θερμίδες πολύ χαμηλές.

Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας όμως: παρά το γεγονός ότι είμαι εξουθενωμένος είμαι απόλυτα υγιής, ανανεωμένος, αποτοξινωμένος και ανάλαφρος, αλλά πάνω από όλα πολύ ικανοποιημένος. Προφανώς όλα γίνονται με τη συνεχή παρακολούθηση σοβαρών και ικανών επαγγελματιών.

Τελικά, αυτό κάνουν οι ηθοποιοί: μεταμορφώνονται με αφοσίωση όταν χρειάζεται και διαμορφώνονται κατά καιρούς για να ταυτιστούν με τον νέο ρόλο. Εν ολίγοις, θα συνεχίσω, θα συνεχίσουμε να πηγαίνουμε ολοταχώς μέχρι να φτάσουμε στο τέλειο Sandokan που έχουμε ορίσει μόνοι μας.

Ωστόσο, σας ομολογώ ότι σήμερα αποφάσισα να παραβιάσω τους κανόνες και θα φάω ότι θέλω, ελπίζοντας να καταφέρω να σταματήσω...

Σας ζητώ να συνεχίσετε να με στηρίζετε όπως πάντα. Μια αγκαλιά. Τα λέμε σύντομα», έγραψε στην ανάρτηση του στο Instagram.


Ποιος είναι ο Τζαν Γιαμάν

Ο Γιαμάν γεννήθηκε στις 8 Νοεμβρίου 1989 στην Κωνσταντινούπολη. Ο πατρικοί παππούδες του είναι μετανάστες, ο παππούς του από την Αλβανία και η γιαγιά του από τη Βόρεια Μακεδονία. Είναι ο ανιψιός του προπονητή Φουάτ Γιαμάν.

Ο Γιαμάν ολοκλήρωσε το δημοτικό και το γυμνάσιο στο κολλέγιο Μπιλφέν και μετά φοίτησε στο Ιταλικό Λύκειο, από όπου αποφοίτησε με άριστα. Πήγε στις ΗΠΑ με πρόγραμμα υποτροφιών και αποφοίτησε από το Τμήμα Νομικής του Πανεπιστημίου Γιεντιτεπέ το 2012.

Από το 2018 μέχρι το 2019 πρωταγωνίστησε στη σειρά Φτερωτός Θεός στον ρόλο του "Τσαν" μαζί με την Ντεμέτ Οζντεμίρ. Η σειρά έκανε πρεμιέρα στην ελληνική τηλεόραση στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ στις 8 Ιουλίου 2019.

Τον Ιούνιο του 2020, ο Γιαμάν θα πρωταγωνιστήσει στη νέα καλοκαιρινή σειρά Bay Yanlış (Ο κύριος Λάθος) μαζί με την Οζγκέ Γκιουρέλ.