Λάκης Γαβαλάς: «Αυτά τα κάνουν οι γέροι, κάτι άλλοι παλιακοί...» - Τι δήλωσε για τον ξυλοδαρμό της Μικαέλας Φωτιάδη

«Ήταν από τις κοπέλες τις συνειδητοποιημένες»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Λάκης Γαβαλάς: «Αυτά τα κάνουν οι γέροι, κάτι άλλοι παλιακοί...» - Τι δήλωσε για τον ξυλοδαρμό της Μικαέλας Φωτιάδη

Για τον ξυλοδαρμό της Μικαέλας Φωτιάδη, μίλησε ο Λάκης Γαβαλάς στις δηλώσεις που παραχώρησε το πρωί της Πέμπτης 8/2, στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα. Υπενθυμίζουμε ότι το γνωστό μοντέλο του οποίο γνωρίσαμε μέσα από το GNTM, έπεσε θύμα ξυλοδαρμού πριν απο μερικές ημέρες στην πλατεία Κολωνακίου, όπως η ίδια δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram.

Σήμερα, στην ίδια εκπομπή η Μικαέλα Φωτιάδη περιέγραψε τις ανατριχιαστικές στιγμές που έζησε εκείνο του βράδυ, τονίζοντας ότι δεν γνωρίζει ποιος είναι η δράστης ενώ για την φίλη της μίλησε χθες και η Μέγκυ Ντρίο (δείτε εδώ τι είπε).

Για το συμβάν μίλησε σήμερα στην κάμερα του Πρωινού ΣουΣού και καλός της φίλος, Νεκτάριος Σκαμνάκης μεταφέροντας όσα γνωρίζει για το μοντέλο μετά από επικοινωνία τους, αποκαλύπτοντας παράλληλα περισσότερα στοιχεία για τη βραδιά του περιστατικού και τον άντρα που της επιτέθηκε (δείτε τι αποκάλυψε).

Οι δηλώσεις του Λάκη Γαβαλά για τον ξυλοδαρμό της Μικαέλα Φωτιάδη

«Θλίβομαι πάρα πολύ για αυτό, γιατί είμαι κοντά με τέτοια κορίτσια που εκτίθενται στην τηλεόραση και μου είναι αδιανόητο κάποιος άνθρωπος, σύντροφος να φτάσει στο σημείο να είναι τόσο θυμωμένος που να κάνει τόσο κακό σε μία γυναίκα.

Την Μικαέλα την γνώρισα στο παιχνίδι, ήταν ένα πολύ όμορφο κορίτσι, μιλούσε τακτικά για το παιδί της, πολύ ήσυχη, ήρεμη, αλλά δεν είχαμε κάποιο πρόβλημα μαζί της. Ήταν από τις κοπέλες τις συνειδητοποιημένες» ανέφερε αρχικά.

«Αυτό που είδα σήμερα στο site, με σόκαρε. Για να βγει να το πει δημόσια, ίσως θέλει να γλιτώσει και άλλες κοπέλες από τη βία. Νομίζω δεν της άξιζε κάτι τέτοιο, όπως δεν αξίζει και σε καμία κοπέλα. Αυτά τα κάνουν οι γέροι, κάτι άλλοι παλιακοί.

Αυτή είναι νέα κοπέλα. Δεν καταλαβαίνω πώς φτάνουν στο σημείο να είναι τόσο επιθετικοί οι σύντροφοί τους. Μήπως πρέπει να μιλήσουν πριν για να μπορέσει να βοηθήσει κάποιος; Πρέπει να συμβουλευτούν νομικό γιατί μετά γίνονται παρανάλωμα του κουτσομπολιού και είναι άσχημο τώρα μια μητέρα να αντιμετωπίζει τέτοιες καταστάσεις» πρόσθεσε στη συνέχεια ο Λάκης Γαβαλάς.