Ελένη Χατζίδου: «Δεν κουνιέται φύλλο κούκλα μου από το μπότοξ...» -"Έλιωσαν" στο γέλιο οι συνεργάτες της με την επική της ατάκα

Τι δεν κατάφερε να κάνει η παρουσιαστρια;

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Ελένη Χατζίδου: «Δεν κουνιέται φύλλο κούκλα μου από το μπότοξ...» -

Ένα ξεκαρδιστικό σκηνικό εκτυλίχθηκε στην εκπομπή Breakfast@star, το πρωί της Πέμπτης 8/2. Συγκεκριμένα η Μαίρη Αργυριάδου παρουσίασε ένα beauty tip, που κάνει η Ευγενία Σαμαρά, για το "πόδι της χήνας" με την Ελένη Χατζίδου να προσπαθεί να το ακολουθήσει χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Το ξεκαρισιτικό στιγμιότυπο με την Ελένη Χατζίδου

Η παρουσιάστρια δεν κατάφερες να μιμηθεί την κίνηση της ηθοποιού λόγω των μπότοξ που έχει κάνει στο πρόσωπό της, με την ίδια να το διακωμωδεί ενώ ανεπιτυχής ήταν και η προσπάθεια της συνεργάτιδάς της.

Δείτε επίσης: Ελένη Χατζίδου: «Αποκάλυψε την εγκυμοσύνη μου το Happy Day! Είχα θυμώσει! Με την Σταματίνα...»

«Κάνε μου ένα κοντινό. Δεν θέλουμε να το κάνουμε γιατί δεν μπορούμε. Δεν κουνιέται φύλλο κούκλα μου από το μπότοξ, ποια face yoga;» είπε η παρουσιάστρια.

Η Μαίρη Αργυριάδου αποκάλυψε ότι έχει να «τσιμπήσει» μπότοξ από τον Σεπτέμβρη, αλλά κι εκείνη δεν κατάφερε να κουνήσει… βλέφαρο!

Η δίαιτα που την έκανε να χάσει 20 κιλά

Μόλις εννιά μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της Μελίτας (δείτε πόσο έχει μεγαλώσει), η Ελένη Χατζίδου δεν είχε διστάσει να παραδεχτεί πως κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της πήρε 20 κιλά. Σήμερα βέβαια έχει επανέλθει στο βάρος που είχε πριν από την εγκυμοσύνη.

«Τα πρώτα κιλά έφυγαν σχετικά εύκολα και γρήγορα μετά τη γέννα. Περιττό να πω πόσο τυχερή είμαι που έχω άντρα γυμναστή και με ανέλαβε προσωπικά! Μου έμειναν ακόμα 3 κιλά για να φτάσω τον στόχο μου!», είχε αναφέρει σε συνέντευξη της το 2020 η γνωστή παρουσιάστρια.

Η Ελένη Χατζίδου αφιερώνει τουλάχιστον μία ώρα κάθε μέρα στη φυσική της κατάσταση σε συνδυασμό με ένα υγιεινό μενού, αφού έχει κόψει όλα τα junk food - «χωρίς διατροφή δεν γίνεται δουλειά» έχει πει η ίδια χαρακτηριστικά.

Ελένη Χατζίδου δίαιτα

Φωτογραφία: Instagram