Κώστας Τουρνάς για τραπ μουσική: «Δεν έχω πει ότι δε μου αρέσει ο θυμός, αλλά...»

«Η τραπ μουσική δεν είναι κάτι που αγαπώ...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO/ ΘΩΜΑΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ
NDP PHOTO/ ΘΩΜΑΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα, παραχώρησε το πρωί της Πέμπτης 8/2, ο Κώστας Τουρνάς. Ο γνωστός τραγουδοποιός, μίλησε στον Θανάση Πάτρα για την καριέρα του, τους συναδέλφους του (δείτε εδώ) αλλά και την τραπ μουσική.

Η συνέντευξη του Κώστα Τουρνά

«Έγραφα τραγούδια για τις λαϊκές τραγουδίστριες με το ψευδώνυμο “Τ. Κωστής”, δεν ήξεραν πως είμαι εγώ αυτός που γράφει τα τραγούδια. Ένα κάλο τραγούδι, είναι κάλο τραγούδι πάντα, ανεξαρτήτως σε ποιο είδος κατατάσσεται. Ο καλλιτέχνης αγαπιέται μέσω των τραγουδιών του, οι μεγάλοι ερμηνευτές έχουν μεγάλη έγνοια τι θα πουν. Όταν μου είπαν πως στα 42 μου τέλειωσα καλλιτεχνικά, μέσα μου γέλασα. Όταν ήμουν 23 έλεγαν ότι είμαι ομοφυλόφιλος, τότε ήταν εξαιρετικά κατακριτέο, δε με αφορά», είπε αρχικά

Δείτε επίσης: «Μου έδιναν χρυσούς σταυρούς την εποχή, που...» - Η αποκαλυπτική συνέντευξη του Κώστα Τουρνά για την καριέρα του

«Είμαι θετικός να πάρει ένα τραγούδι μου τραπ μορφή εφόσον το εγκρίνω. Η τραπ μουσική δεν είναι κάτι που αγαπώ, δε θα την χρησιμοποιούσα ως εκφραστικό μέσο. Είναι προφανές ότι υπάρχει θυμός σε αυτήν τη γενιά. Δεν έχω πει ότι δε μου αρέσει ο θυμός, αλλά από κάπου γεννιέται» ανέφερε σχετικά με την τραπ μουσική.

Τι εξομολογείται για την καριέρα του

Ο Κώστας Τουρνάς είχε παραχωρήσεσυνέντευξη στο περιοδικό "Λοιπόν" και εξομολογήθηκε τα εμπόδια που έχει χρειαστεί να αντιμετωπίσει στην καλλιτεχνική του πορεία, για τα οποία έχει μιλήσει ξανά στο παρεθλόν, αναφέροντας μία συγκεκριμένη φράση που τον έχει στιγματίσει.

Ο ίδιος ανέφερε ότι δεν μπορεί να ξεχωρίσει αν οι συνάδελφοί του τον βλέπουν ανταγωνιστικά, καθώς δεν σκέφτεται πονηρά, ενώ αποκάλυψε πως τα παραλιακά κέντρα στα οποία έχει δουλέψει ήταν μία πολύ δυσάρεστη και δύσκολη εμπειρία.

Όσον αφορά τις δηλώσεις που έχουν κάνει κάποιοι άνθρωποι του χώρου για εκείνον, τόνισε πως δεν τον ενδιέφεραν ποτέ οι απόψεις αυτές και θα συνεχίσει να κάνει αυτό που αγαπά.

Έχετε βιώσει ανταγωνισμό από συναδέλφους σας;

Θα έλεγα ότι είμαι απονήρευτος, άρα και να υπήρξε, ήταν αόρατος για εμένα.

Έχετε κάνει ποτέ κάποια συνεργασία η οποία δεν σας ταίριαζε αλλά την κάνατε αποκλειστικά για οικονομικούς λόγους;

Έχω βρεθεί στα κέντρα της παραλίας μια-δυο σεζόν και δυσκολευόμουν αφάνταστα.

Ο Κώστας Τουρνάς

Σας είχε πει η εταιρεία σας ότι «έχετε πεθάνει καλλιτεχνικά». Θέλετε λίγο να μας πείτε αυτό και πώς το αντιμετωπίσατε; Σας «λύγισε» όταν το ακούσατε;

Τίποτα από τις εκτιμήσεις των γύρω μου δεν με λύγισε ποτέ. Όμως οι ίδιοι που μίλησαν έτσι αβασάνιστα, έφαγαν τα λόγια τους στο πέρασμα του χρόνου. Βλέπετε δεν πολεμούσα να τους διαψεύσω, αλλά να κάνω ό,τι αγαπούσα πολύ.