Live News - Έξαλλος ο Νίκος Ευαγγελάτος φώναζε στον αέρα: «Συγγνώμη, αλλά δεν αντέχω!»

Απολογήθηκε λίγα λεπτά αργότερα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Live News - Έξαλλος ο Νίκος Ευαγγελάτος φώναζε στον αέρα: «Συγγνώμη, αλλά δεν αντέχω!»

Πριν από μερικά 24ωρα συνελήφθη πασίγνωστος Έλληνας youtuber, ο οποίος κακοποιούσε σε πολλά βίντεό του, αλλά και σε live μετάδοση, ΑμεΑ για να κερδίζει ο ίδιος χρήματα (δείτε εδώ αναλυτικά τι έχει συμβεί). Την Πέμπτη 8/2, λοιπόν, η δικηγόρος του βγήκε στην κάμερα της εκπομπής του MEGA, Live News, ώστε να ρίξει φως σε κάποια κομμάτια της υπόθεσης.

Με αφορμή την συζήτηση που ξεκίνησε ωστόσο, ο Νίκος Ευαγγελάτος βρήκε την ευκαιρία να αποκαλύψει πως ο συγκεκριμένος κατηγορούμενος είχε στείλει και σε εκείνον απειλητικά μηνύματα, ένα από τα οποία διάβασε στον αέρα η συνήγορός του, και στο σημείο που αποκαλούσε τον παρουσιαστή "εισαγγελάτο", ο ίδιος έδειξε να εκνευρίζεται πολύ.

Η συζήτηση συνεχίστηκε με ένταση και επειδή η κυρία Άννα Μαρία Φίλιππα επέμενε πως δεν υπάρχει κάποια απόδειξη ότι τα άτομα που φέρεται πως κακοποιούνταν είναι πράγματι ΑμεΑ, ο παρουσιαστής ξέσπασε και φώναξε:

«Θέλει λίγο πιο ανθρωπιά κυρία Φίλιππα! Συγγνώμη, λοιπόν, αλλά δεν αντέχω! Λίγη πιο ανθρωπιά και από τους δικηγόρους! Γιατί αυτό που κάνετε τώρα είναι απαράδεκτο! Θέλει λίγο σεβασμό στον άνθρωπο».

«Έχετε διαμορφώσει κοινή γνώμη και δεν πρέπει», του έλεγε εκείνη, αλλά διέκοψε την σύνδεση. Λίγο αργότερα, ο ίδιος απολογήθηκε στους τηλεθεατές για τον τόνο της φωνής του και το ύφος του, λέγοντας: «Απολογούμαι γιατί πραγματικά δεν είναι τρόπος αυτός που πρέπει να μιλάμε, αλλά υπάρχει ένα όριο. Κι εγώ το ξεπέρασα τώρα γι’ αυτό ζητώ συγγνώμη».

Δείτε επίσης: Ενοχλήθηκε ο Τριαντάφυλλος με την υπόθεση φοροδιαφυγής: «Νικολάρα μου, αυτά είναι προσωπικά δεδομένα»