Μικαέλα Φωτιάδη: «Επειδή ακούστηκαν πάρα πολλά ψεύδη...» - Η φίλη της "έσπασε" τη σιωπή της για τον ξυλοδαρμό στο Κολωνάκι

«Της είχε ανοίξει η μύτη...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η Μικαέλα Φωτιάδη έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού πριν από λίγες ημέρες, την ώρα που γυρνούσε στο σπίτι της από έξοδό της, ξημερώματα. Η ίδια δημοσίευσε φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram λίγο αργότερα, δείχνοντας τα τραύματα που της άφησε ο θύτης στο πρόσωπο της (δείτε τις εδώ) και αμέσως απευθύνθηκε στις Αρχές ώστε να τον βρει.

Από τη στιγμή που το γεγονός δημοσιεύθηκε, διάφορα πρόσωπα που την γνωρίζουν βγήκαν να μιλήσουν σε εκπομπές και κανάλια και από τις δηλώσεις τους φάνηκε πως το πρόσωπο που κρύβεται πίσω από την επίθεση είναι κάποιος γνωστός ή κάποιος πρώην σύντροφός της.

Νέες αποκαλύψεις για τον ξυλοδαρμό της Μικαέλας Φωτιάδη

Η φίλης της, λοιπόν, μίλησε το απόγευμα της Πέμπτης 8/2 στην εκπομπή του MEGA, Live News, και ξεκαθάρισε την κατάσταση, αποκαλύπτοντας πως είναι το μοντέλο αυτή τη στιγμή.

«Η Μικαέλα αναρρώνει, είναι ακόμα σε σοκ, νομίζω είναι λογικό, αλλά είναι καλά στην υγεία της. Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω κάτι. Επειδή ακούστηκαν πάρα πολλά ψεύδη σε πολλές εκπομπές, δεν έχει να κάνει η επίθεση με κανέναν πρώην σύντροφό της, άτομο από το περιβάλλον της ή γνωστό της. Είναι άγνωστος ο δράστης, δεν έχει καμία σχέση με τον παρελθόν της. Η Μικαέλα δεν είχε με κάποιον διαφορές για να υποψιαστεί κάτι τέτοιο, αλλά αυτό θα το λύσει η αστυνομία. Δεν έχει συγκρατήσει τα χαρακτηριστικά του, λίγο την ομιλία του έχει συγκρατήσει και μας είπε ότι είναι αλλοδαπός. Αλλά από το σοκ, δεν θυμάται καθόλου χαρακτηριστικά», είπε η ίδια.

Στην εκπομπή μίλησε και ο Νεκτάριος Σκαμνάκης, ένας ακόμη φίλος, ο οποίος είπε τα εξής: «Μου είπε ότι το σκηνικό έγινε την Τρίτη το ξημέρωμα, Δευτέρα βράδυ πήγε για ποτό με τις φίλες της στην πλατεία Κολωνακίου και φεύγοντας προς τα κάτω πήγε να πάρει ταξί και την σταμάτησε κάποιος άνθρωπος, ο οποίος την τράβηξε από τα μαλλιά και πήγε να την παρενοχλήσει σωματικά προφανώς. Έτρεξε, την κυνήγησε, την ξανά έπιασε και αυτός έγινε πιο βίαιος και την χτύπησε στο κεφάλι. Εκείνη αμύνθηκε με γρατζουνιές, με σπρωξιές και με φωνές».

Δείτε επίσης: Οι νέες δηλώσεις για τον ξυλοδαρμό της και τα «καρφιά» σε φίλες-φίδια

«Στην αρχή δεν είχε συνειδητοποιήσει το μέγεθος της βλάβης που της είχε προξενηθεί. Της είχε ανοίξει η μύτη, άργησε πολύ και δεν έβρισκε και ταξί εκείνη τη μέρα», συμπλήρωσε και κατέληξε:

«Μου είπε ότι τον είδε και δεν τον ήξερε και ήταν αλλοεθνής. Γενικά, η Μικαέλα είναι ένα κορίτσι πάρα πολύ δυναμικό, δεν χρειάστηκε ποτέ τη βοήθεια ενός άντρα για να μπορέσει να ανταπεξέλθει σε οποιαδήποτε πρόβλημα».