O Δημήτρης Μακαλιάς απαντάει με νόημα στην Κατερίνα Καινούργιου: «Θα νιώθει πολύ χαρούμενη που τη βλέπουμε...»

Τι δήλωσε για το «σκληρό gossip» στο I Love ΣουΚου

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
O Δημήτρης Μακαλιάς απαντάει με νόημα στην Κατερίνα Καινούργιου: «Θα νιώθει πολύ χαρούμενη που τη βλέπουμε...»

Ο Δημήτρης Μακαλιάς απάντησε στην κάμερα του Breakfast@star, στην κριτική που έκανε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα στο I Love ΣουΚου, καθώς και στην αναφορά της Κατερίνας Καινούργιου στην Μπέττυ Μαγγίρα για το «σκληρό gossip» που είπε ότι κάνουν κάθε Σαββατοκύριακο με αναφορές στην παρουσιάστρια του Super Κατερίνα.

«Αγαπάω πολύ τον Δημήτρη, γι' αυτό και θα προσέξω αυτό που είπε, τώρα που το διευκρίνισε. Σημαίνει αρχικά ότι μας βλέπει, και χαίρομαι που μας παρακολουθεί, ξέρει ακριβώς τι εκπομπή κάνουμε. Μου αρέσει να πηγαίνω αντιδραστικά σε αυτό που λέει η Μπέττυ Μαγγίρα, αν είναι καυστική κάνω το ακριβώς αντίθετο. Θεωρώ ότι το ισορροπούμε, αλλά όχι ότι κάνουμε τόσο σκληρό gossip, δεν είμαστε τέτοιοι άνθρωποι. Περισσότερο εστιάζουμε στο χιούμορ, παρά κουνάμε το δάχτυλο», είπε αρχικά αναφερόμενος στην κριτική του Ουγγαρέζου.

Καυστικός ο Δημήτρης Μακαλιάς απέναντι στις κριτικές περί σκληρού gossip

Ο Δημήτρης Μακαλιάς απάντησε στα σχόλια περί σκληρού gossip: «Έβγαλε η Μπέττυ κάποια ανακοίνωση που έλεγε ότι θα κάνω αυτήν την εκπομπή, η οποία δεν εμπεριέχει σκληρό gossip και κάποιος το όρισε; Υπάρχει κάποια κλίμακα ή κάποιος πίνακας που λέει ότι από εδώ και πάνω είναι σκληρό και από εδώ και κάτω είναι πιο μαλακό το gossip; Θα ήθελα να το ξέρω αυτό γιατί δεν είμαι και παρουσιαστής. Κάθε μέρα θα θέλαμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό, είμαστε τέτοιοι άνθρωποι, κάθε φορά ξεκινάμε την εκπομπή διαφορετικά και κάνουμε άλλο τρέιλερ. Αν δεις τι λέμε στις παρέες μεταξύ μας, θα δεις ότι εκεί κάνουμε πολύ περισσότερο σκληρό gossip, παρά αυτό που κάνουμε μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες».

Για την αναφορά της Κατερίνας Καινούργιου ότι κάθε Σαββατοκύριακο ασχολούνται με την εκπομπή της, πρόσθεσε ο Δημήτρης Μακαλιάς: «Πάει να πει ότι την παρακολουθούμε και θα νιώθει πολύ χαρούμενη που βλέπουμε την εκπομπή της. Είναι δυνατόν να έχουμε προσωπικά; Κάθε άλλο. Απλά έχουμε δει ότι δεν υπάρχουν θέματα στην τηλεόραση. ασχολούμαστε ο ένας με τον άλλον μπας και κάνουμε νούμερα μεταξύ μας. Νιώθω ότι δεν έχουμε θέματα. Εγώ δεν ασχολούμαι με τη σκαλέτα άλλης εκπομπής, δεν με αφορά, αλλά βλέπω τηλεόραση και μ' αρέσει. Κάθε εκπομπή έχει τον χαρακτήρα της και τους ανθρώπους της, με διαφορετική αντιμετώπιση θεμάτων»