Δημήτρης Ουγγαρέζος: Η απάντηση στον Μακαλιά μετά τις αιχμηρές δηλώσεις για την Μαγγίρα - Το τηλεφώνημα της Καινούργιου στον αέρα του Super Κατερίνα

«Μου είπαν ότι με βρίζει από το πρωί, ότι λέει τα χειρότερα»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Δημήτρης Ουγγαρέζος: Η απάντηση στον Μακαλιά μετά τις αιχμηρές δηλώσεις για την Μαγγίρα - Το τηλεφώνημα της Καινούργιου στον αέρα του Super Κατερίνα

Το πρωί της Παρασκευής 9 Φεβρουαρίου, η Κατερίνα Καινούργιου κάλεσε στον αέρα του Super Κατερίνα τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, ο οποίος έχει σήμερα τα γενέθλιά του. Του ευχήθηκε, λοιπόν, να έχει τα καλύτερα στη ζωή του και να βρει σύντομα μία κοπέλα.

«Χρόνια πολλά υπερκολλητέ μου! Χαρούμενα 36. Σου αξίζουν τα καλύτερα. Να σου έρθουν όλα τα καλά του Θεού. Να σου έρθει μια καλή κοπέλα. Στα προσωπικά σου είσαι λίγο άτυχος σαν κι εμένα», του είπε χαρακτηριστικά, με εκείνον να γελάει, καθώς η ηλικία που ανέφερε η παρουσιάστρια δεν είναι η πραγματική, αλλά και η αναφορά στα προσωπικά του ήταν επίσης ιδιαίτερη για εκείνον.

Η απάντηση του Δημήτρη Ουγγαρέζου στον Μακαλιά μετά τα αιχμηρά σχόλια για την εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα

Έπειτα, όμως, προβλήθηκαν οι δηλώσεις που ο ίδιος έκανε σε δημοσιογράφο του ALPHA, απαντώντας παράλληλα και στον Δημήτρη Μακαλιά, ο οποίος σχολίασε το "κατακεραύνωμά" του για την εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα (δείτε εδώ τι έγραψε ο Ουγγαρέζος και εδώ τι απάντησε ο Μακαλιάς).

«Εύχομαι να έχω έναν άνθρωπο να πορευόμαστε μαζί. Δεν τον έχω βρει ακόμα. Για τη δουλειά να ξυπνάω πρωί και να ανυπομονώ, να κάνω κάτι για τους ανθρώπους που με παρακολουθούν», είπε αρχικά ο δημοσιογράφος σβήνοντας το κεράκι στο γλυκό που του παρουσίασε η ρεπόρτερ.

Όταν ρωτήθηκε για την παρουσιάστρια του I Love ΣουΚου και τον συνεργάτη της, επισήμανε: «Κανένα σχόλιο. Δεν αποφεύγω να απαντήσω, αλλά στο πεζοδρόμιο μπορεί να πω κάτι και να μην μπορώ να το στηρίξω, στο ραδιόφωνο έχω τους συνεργάτες μου και μπορώ να το χτίσω», χωρίς να θέλει να δώσει συνέχεια.

Όταν τελείωσε το βίντεο, η Κατερίνα Καινούργιου, είπε με τη σειρά της για τον Δημήτρη Μακαλιά: «Μου είπαν ότι με βρίζει από το πρωί, ότι λέει τα χειρότερα. Ώρες ώρες στα social media υπερβάλλετε....».