Κατερίνα Καινούργιου: «Ήταν δύσκολη χρονιά και για τη Φαίη! Να...» - Οι ευχές δημόσιες ευχές για τα γενέθλια της Σκορδά

Δύσκολη ημέρα για την παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ, καθώς έχασε τον πατέρα της λίγες ημέρες πριν

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η Φαίης Σκορδά έχει σήμερα, Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου, τα γενέθλιά της. Την ίδια ημέρα με τον παλιό της συνεργάτη, Δημήτρη Ουγγαρέζο. Η Κατερίνα Καινούργιου, λοιπόν, η οποία έστειλε μία πολύ συγκεκριμένη ευχή στον δεύτερο μέσα από την εκπομπή της, Super Κατερίνα, στο κανάλι του ALPHA (δείτε εδώ αναλυτικά), θέλησε να στείλει της ευχές της και στην παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ.

Πήρε λίγο χρόνο, έτσι, και ενώ έκανε πλάκα για την ηλικία της, αναρωτώμενη εάν πρέπει να την αποκαλύψει ή όχι, επισήμανε πως πέρασε αρκετά δύσκολα αυτή τη χρονιά που άφησε πίσω της, γι' αυτό και θα ήθελε ήθελε να την δει να χαμογελά ξανά.

Οι ευχές της Κατερίνας Καινούργιου στην Φαίη Σκορδά

«Και η Φαίη δεν έχει γενέθλια σήμερα; Θυμάμαι ότι έχει την ίδια ημέρα με τον Ουγγαρέζο. Ίδια χρονιά; Να μη πούμε την ηλικία της! Την λέει την ηλικία της; Την έκαψα; Χρόνια Πολλά και στη Φαίη! Να είναι γερή και να έρθουν τα καλύτερα, γιατί ήταν δύσκολη χρονιά και για τη Φαίη», είπε χαρακτηριστικά (δείτε εδώ πώς θα γιορτάσει αυτή την ημέρα μετά την απώλεια του πατέρα της).

Η έκπληξη από τους συνεργάτες στο πλατό του Fay's Time

Η παρουσιάστρια του Fay's Time κλείνει τα 44! Η διάθεσή της, ωστόσο, δεν είναι η καλύτερη, κι αυτό γιατί πριν από λίγες ημέρες έχασε τον λατρεμένο της πατέρα ξαφνικά.

Οι συνεργάτες της στο κανάλι του ΣΚΑΙ, ωστόσο, προσπάθησαν να το αλλάξουν αυτό, κάνοντάς της έκπληξη στο καμαρίνι της λίγο πριν βγει στον αέρα, ενώ την γέμισαν με ανθοδέσμες και λουλούδια για να της ομορφύνουν κι άλλο τη μέρα.

«Καλημέρα, καλημέρα. Καλώς ορίσατε ομορφιές μου. Σας ευχαριστώ πάρα πάρα πάρα πολύ για τα μηνύματα και τις ευχές», είπε αρχικά η ίδια στους τηλεθεατές της και απευθυνόμενη στην ομάδα της, ανέφερε: «Μου τη φέρατε σήμερα έτσι; Σας ευχαριστώ πολύ. Είχαν κρυφτεί μέσα στο καμαρίνι, στον χώρο που αλλάζω ρούχα… Με τρομάξατε, αλλά ήταν πολύ ωραία. Μου φτιάξατε τη διάθεση, σας ευχαριστώ πολύ».

«Αυτό θέλαμε», της απάντησε η Μάρτζυ Λαζάρου.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ίδια δεν έβγαλε τα μαύρα από πάνω της, ακόμη κι αν πρόκειται για μία χαρμόσυνη ημέρα, διότι πενθεί τον μπαμπά της και θέλει να τον τιμήσει με αυτό τον τρόπο.

Δείτε επίσης: Η συμβουλή που της έδωσε ο Γιώργος Λιάγκας μετά τον θάνατο του πατέρα της