Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Δεν το περίμενα αυτό τώρα! Ήταν η αγαπημένη της μαμάς μου...» - Συγκινημένος με την έκπληξη της Ελένης Μενεγάκη

«Πάνω από όλα Ελένη εσένα, θέλω να στο πω, γι’ αυτά τα τρία χρόνια»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Δεν το περίμενα αυτό τώρα! Ήταν η αγαπημένη της μαμάς μου...» - Συγκινημένος με την έκπληξη της Ελένης Μενεγάκη

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος σήμερα, Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου, έχει τα γενέθλιά του και στο πλατό της εκπομπής του MEGA, Ελένη, τον υποδέχθηκαν με ανοιχτές αγκάλες. Η Ελένη Μενεγάκη, μάλιστα, αφού ευχήθηκε πρώτα στην κόρη της, η οποία έγινε 19 ετών (δείτε εδώ την ανάρτησή της και τα τρυφερά της λόγια στον αέρα), ευχήθηκε και στον συνεργάτη της.

Όλοι μαζί, πίσω και μπροστά από τις κάμερες, του ετοίμασαν και μία έκπληξη, η οποία τον συγκίνησε πολύ, διότι του έφερε αναμνήσεις της μητέρας του, που έχει φύγει από τη ζωή, στο μυαλό. Δεν έλειψαν οι αγκαλιές και τα φιλιά, όπως και οι ιδιαίτερες ευχαριστίες.

Η έκπληξη και η αγκαλιά της Ελένης Μενεγάκη για τα γενέθλια του Δημήτρη Ουγγαρέζου

«Να πω ένα χρόνια πολλά σε έναν συνεργάτη που του λέω κάθε φορά "αγόρι μου, και μαζί να μη δουλεύουμε, δεν θα ξεχνάω ποτέ τα γενέθλιά σου, γιατί μαζί με εσένα έχει γενέθλια το παιδί μου". Θα μου πεις "ποιο από όλα;". Ένα από τα τέσσερα. Ρίξτε ένα άλλο τραγούδι να πάω σε αυτό το αγόρι να του πω χρόνια πολλά!», είπε αρχικά η παρουσιάστρια και πλησίασε τον Δημήτρη Ουγγαρέζο τη στιγμή που του έφεραν μπροστά του μία τάρτα φράουλα με κεράκια.

«Δεν το περίμενα αυτό τώρα. Αυτό με συγκινεί πάρα πολύ, γιατί η τάρτα φράουλα ήταν η αγαπημένη της μαμάς μου. Φοβερό αυτό τώρα, με τρελάνατε! Όποτε κερνάω παίρνω πάντα ταρτάκια φράουλας», δήλωσε εκείνος και έσβησε το κεράκι του, με την Ελένη Μενεγάκη να το αγκαλιάζει σφιχτά.

«Σε ευχαριστώ πάρα πολύ, αλήθεια! Εσένα και όλους εσάς, γιατί ξέρω ότι το νιώθετε το χρόνια πολλά, το ζείτε, και για όλη αυτή τη σχέση που τη χτίσαμε, την κατακτήσαμε, την κερδίσαμε και χαίρομαι μετά από χρόνια που έρχομαι στη δουλειά, ξυπνάω το πρωί και λέω "θέλω να πάω", να σας δω να σπάσουμε πλάκα, να περάσουμε καλά. Αλήθεια σας ευχαριστώ για όλα, όλους. Πάνω από όλα Ελένη εσένα, θέλω να στο πω, γι’ αυτά τα τρία χρόνια», πρόσθεσε (δείτε εδώ την ευχή που του έστειλε η Κατερίνα Καινούργιου).

«Κι εγώ εσένα και όλους σας. Δεν είναι η στιγμή να πω τις ευχαριστίες μου. Θα έρθει κι αυτή η ώρα. Τώρα πρωταγωνιστείς. Να είναι φραουλένια η χρονιά σου όλη. Έτσι να κυλήσει», απάντησε η Ελένη Μενεγάκη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Δεν θα συνεργαζόμουν ποτέ με τον Αντώνη Κανάκη...» - Απάντησε με "θάρρος" ο παρουσιαστής

Ελένη Μενεγάκη: «Όσο ψηλά έχεις φτάσεις κοντά με την επιτυχία, τόσο πιο δύσκολη του είναι η στιγμή που...»

Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Εγώ, αν έβρισκα μια γυναίκα από...» - Η αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή και το σχόλιο της Μενεγάκη

Κατερίνα Καινούργιου: «Με πήρε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και μου λέει "τα έχω φτιάξει με μια κοπέλα, είναι από τον χώρο, πολύ γνωστή"...»

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Ερωτευμένος ξανά; Η αποκάλυψη 5 χρόνια μετά τον χωρισμό του με την Ιλένια Ουίλιαμς

Άφωνη η Ελένη Μενεγάκη με την εξομολόγηση του Γιώργου Τσούλη: «Όταν είμαι πολύ κοντά σου, μερικές φορές...» - «Ρε θα με τρελάνεις;»

Άγγελος Λάτσιος: Η τρυφερή ανάρτηση για την αδερφή του, Λάουρα - Ιδιαίτερη ημέρα για την Ελένη Μενεγάκη και τον πατέρα του, Γιάννη

Ιλένια Ουίλιαμς για Δημήτρη Ουγγαρέζο: «Μεταξύ μας υπάρχει αγάπη»