Light για Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο: «Πόσο εύκολα μπορούν να ελέγξουν την κοινή γνώμη! Ποιος δεν τρώει λεφτά στην Ελλάδα;»

«Με τρομάζει λίγο, ρε φίλε, με ψιλοσοκάρει»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency

Ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος έχει βρεθεί στο στόχαστρο εδώ και κάποιες ημέρες, κι αυτό γιατί κατηγορείται για ξέπλυμα μαύρου χρήματος και γενικότερα για παρανομίες ύψους 60.000 πίσω από την κοινωνική κουζίνα που είχε ιδρύσει, "Ο Άλλος Άνθρωπος".

Πολλοί, λοιπόν, είναι οι διάσημοι οι οποίοι, είτε τον γνώριζαν είτε όχι, έχουν εκφέρει γνώμη για το συγκεκριμένο ζήτημα, ανάμεσά τους και ο Light, ο οποίος πήρε το μέρος του "κατηγορούμενου", τονίζοντας πως είναι πολύ περίεργο που όλοι ξαφνικά ασχολούνται μόνο με αυτό.

Δείτε επίσης: Ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος «σπάει» τη σιωπή του: «Δεν έχω παίξει ούτε μισό ευρώ από τα λεφτά του “Άλλου Ανθρώπου”»

Η τοποθέτηση του Light για τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο

«Βλέπω πόσο εύκολα μπορούν να ελέγξουν την κοινή γνώμη και να πετάξουν στάχτη στα μάτια του κόσμου που με τρομάζει λίγο, ρε φίλε, με ψιλοσοκάρει. Δηλαδή ακόμα και τώρα, ενώ το έχω δει ένα εκατομμύριο φορές αυτό το παιχνίδι να παίζεται. Δεν θεωρώ ότι είμαι ο πιο έξυπνος άνθρωπος, ούτε καν στη χώρα ας πούμε… Δεν ξέρω πώς το τρώνε όλοι αμάσητο.

Τρεις μέρες, ρε μάγκες, όλα τα blogs, όλες οι πρωινές, οι μεσημεριανές εκπομπές, τα περιοδικά και οι ειδήσεις, η κ@@@, όλοι ασχολούνται με το αν ο Κώστας από τον "Άλλο Άνθρωπο" έπαιζε φρουτάκια ή τηλεφωνούσε σε 090 γραμμές. Δεν είναι παράξενο που ξαφνικά όλη η χώρα ασχολείται με έναν άνθρωπο και με το αν έφαγε λεφτά και έπαιζε φρουτάκια; Που; Στην Ελλάδα! Που ποιος δεν τρώει λεφτά στην Ελλάδα;

Η είδηση θα πρέπει να ήταν ότι κάποιος δεν τρώει λεφτά σε αυτή τη χώρα. Εκεί, τέλος πάντων, που λέγανε τι κουβαλούσε αυτό το γ@@@ο το τρένο, τι ήταν αυτό το κρυφό φορτίο και ανατινάχθηκαν όλα και ήταν τόσο εύφλεκτα, τώρα ξαφνικά το πιο σημαντικό ερώτημα σε όλη την Ελλάδα είναι αν ο Κώστας από τον Άλλο Άνθρωπο, καλούσε στο 090. Αυτό απασχολεί όλη τη χώρα και τα mainstrem media, Δεν νοιάζεται κανένας τελικά τι κουβαλούσε το τρένο και ποιος τα τσιμέντωσε από πάνω», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: «Είδα βιαιοπραγία σε άστεγους! Επέλεγε ουσιομανής ή ψυχιατρικά ΑΜΕΑ για να...» - Νέα καταγγελία που τον "καίει"