Όλγα Κιουρτσάκη: «Οι πικρόχολες που θα σπεύσουν...» - Η ψυχολογική κατάστασή της το τελευταίο διάστημα και έντονες υποχρεώσεις

«Δεν έχω προλάβει να κάνω μπάνιο τρεις ημέρες...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Το όνομα της Όλγας Κιουρτσάκη έχει βρεθεί τελευταία μπροστά στα φώτα της δημοσιότητας, καθώς έχει απασχολήσει έντονα η κόντρα με τη μητέρα της, Άντζελα Δημητρίου καθώς οι δύο γυναίκες έχουν διακόψει κάθε επαφή.

Ασφαλώς και η διάσταση που έχει πάρει το ζήτημα στεναχωρεί την Όλγα Κιουρτσάκη, η οποία δεν έχει βγει να πάρει δημόσια θέση όλες αυτές τις ημέρες, με τη δικηγόρο της να μιλάει εκ μέρους της σε πάνελ εκπομπών.

Στηρίγματα της Όλγας Κιουρτσάκη σε όλη αυτή την δύσκολη φάση της ζωή της είναι ο σύζυγός της και η κορούλα τους, που ήρθε πρόσφατα στη ζωή. Μέσα από βίντεο της Κιουρτσάκη στο Tik Tok βλέπουμε πως είναι η καθημερινότητα της με το παιδί, καθώς και όλες τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει με τις υποχρεώσεις της.

Δείτε επίσης: Άντζελα Δημητρίου: Πρεμιέρα χωρίς την κόρη της Όλγα Κιουρτσάκη μετά την μεταξύ τους διαμάχη – Δείτε φωτογραφίες

Το νέο βίντεο της Όλγας Κιουρτσάκη στο Tik Tok με την κόρη της

«Οι πικρόχολες που θα σπεύσουν από κάτω να γράψουν ''τι να πούμε και εμείς που δουλεύουμε'' παρακαλώ να προσπεράσουν το βίντεο. Μιλάω με τις μανούλες - μανούλες που γέννησαν πρόσφατα και για αυτές που κάθονται σπίτι τους και αυτές τις ημέρες έχουν πελαγώσει», έγραψε η Όλγα Κιουρτσάκη.

Τι αποκάλυψε ο κουμπάρος της

Ο κουμπάρος της Όλγας Κιουρτσάκη και του Φώτη Λώση μίλησε για ακόμα μια φορά για την Άντζελα Δημητρίου. Ο Γρηγόρος Εκμαλιάν έχει τοποθετηθεί πολλές φορές σχετικά με την κόντρα που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα τους και έχει κάνει πολλά αποκαλύψεις, ειδικά για την οικονομική κατάσταση που βιώνει το ζευγάρι.

Από πλευρά της ωστόσο η Άντζελα, δεν θέλει ούτε να τον βλέπει ούτε και να τον ακούσει. Άλλωστε για αυτό απαγόρευσε από το νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται να επιτρέψει την είσοδο τόσο στον ίδιο, όσο και στον γαμπρό της, Φώτη.

Ο Γρηγόρης Εκμαλιάν βέβαια, έχει απαντήσει στην αποκάλυψη αυτή, ενώ στο Πρωινό του ΑΝΤ1 έκανε και μια αποκάλυψη για την συνέντευξη κόλαφο που παραχώρησε η Άντζελα Δημητρίου αποκαλύπτοντας τις συμπεριφορές που είχαν απέναντι της η κόρη της και ο γαμπρός της.

«Όλο αυτό που έχει στηθεί είναι διαφημιστικό κόλπο, το οποίο είναι επί πληρωμή. H Άντζελα πήρε χρήματα για να δώσει τη συνέντευξη αυτή και το ποσό είναι τεράστιο, 30.000 ευρώ. Για να δώσει τη συνέντευξη σε κάποιο περιοδικό, δεν αναφέρω το όνομα και την ετοιμάζουν να βγει και στη τηλεόραση, σε ένα σταθμό. Ήμουν πολλά χρόνια στον χώρο της showbiz. Έχω κρατήσει επαφές με φίλους. Είναι πραγματικότητα! Θα το έλεγα χθες αλλά ήθελα να τσεκάρω τις πληροφορίες μου από σοβαρούς ανθρώπους όχι από τυχαίους αν στέκει. Δυστυχώς στέκει, Τα λέω όλα αυτά μέσα από ανθρώπους που είναι στις γύρω παραγωγές», είπε ο Γρηγόρης Εκμαλιάν.