"Λύγισε" η Κατερίνα Καραβάτου: «Είμαι ένα παιδί μόνο του! Ευτυχώς έχω τα παιδιά μου...»

Με βουρκωμένα μάτια και τρεμάμενη φωνή στο πλατό του Γειά σου

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor

Η Κατερίνα Καραβάτου βρέθηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, Γειά σου, το μεσημέρι του Σαββάτου 10/2, και μεταξύ άλλων συζήτησε με την Μαρία Μπακοδήμου για ένα θέμα που την πονάει πολύ, με την ίδια να μην μπορεί να κρύψει την συγκίνησή της.

Πρόκειται για την απώλεια της μητέρας και του πατέρα της. Δεν είναι κάτι που μπορεί εύκολα να ξεπεράσει ένας άνθρωπος και η παρουσιάστρια δήλωσε πως της πήρε πάνω από δύο χρόνια μέχρι να καταφέρει να επιστρέψει στο πατρικό της σπίτι μετά από αυτό.

"Λύγισε" η Κατερίνα Καραβάτου για την απώλεια των γονιών της

«Ήταν πάρα πολύ δύσκολο αυτό. Εμένα μου πήρε 2 χρόνια και 3 μήνες για να επιστρέψω στο σπίτι των γονιών μου και να μαζέψω τα πράγματά τους. Ήταν ένας πολύ μεγάλος μου εφιάλτης αυτός. Στην αρχή απέφευγα να ανεβαίνω στη Θεσσαλονίκη, μετά όταν ανέβαινα ξεχνούσα πάντα τα κλειδιά μου, για να μη μπορώ να μπω μέσα στο σπίτι. Τώρα το πήρα απόφαση γιατί δεν είχα πια άλλο περιθώριο.

Πέρασα 4 μέρες πολύ δύσκολες, αλλά και πολύ όμορφες συνάμα, γιατί βρήκα πράγματα των γονιών μου που δεν ήξερα ότι τα είχαν κρατήσει. Βρήκα ένα αρχείο της μητέρας μου, γράμματα του παππού μου από το 1942. Ευτυχώς είχα ανθρώπους γύρω μου, φίλους μου, αλλιώς δεν θα τα είχα βγάλει πέρα», είπε αρχικά.

Δείτε επίσης: Ήταν φυλαγμένα από τη μαμά της μέχρι να φύγει από τη ζωή - Σπάνια φωτογραφία από τα βαφτιστικά παπούτσια της παρουσιάστριας

«Νόμιζα ότι ο χρόνος θα με βοηθούσε αλλά, αν δεν το κάνεις, δεν μπορείς να το διαχειριστείς. Έχω ακόμη τις επαφές τους στο κινητό μου, "μανούλα", "μπαμπάκας". Καμιά φορά πατιέται κάτι κατά λάθος, εκεί είναι το δύσκολο...», ανέφερε στη συνέχεια.

«Εγώ τους έχω πάρα πολύ μέσα μου. Τους αισθάνομαι πάρα πολύ δίπλα μου, συνέχεια. Κάθε φορά που μου συμβαίνει κάτι καλό, τους επικαλούμαι τον Χριστό και την Παναγία κι αυτούς, τους λέω ευχαριστώ, γιατί νομίζω ότι αυτοί μου το δίνουν. Εγώ τώρα είμαι ένα παιδί μόνο του, οπότε τους έχω ανάγκη να είναι δίπλα μου με αυτόν τον τρόπο. Πιστεύω ότι αν είχα αδέλφια, θα ήταν πιο εύκολο, θα είχα έναν άνθρωπο εξ αίματος και θα ήταν αλλιώς. Ευτυχώς έχω τα παιδιά μου που είναι για μένα πολύ βασικό στήριγμα», κατέληξε με τρεμάμενη φωνή και βουρκωμένα μάτια.

Δείτε επίσης: Ο Kρατερός Κατσούλης για το διαζύγιο με την Καραβάτου: «Ήταν ακαριαία η...»