Δήμητρα Παπαδήμα για Γιάννη Μποσταντζόγλου: «Δεν κοιμόμαστε μαζί στο κρεβάτι, αυτά που χρειάζονται και μετά χώρια!»

«Ξυπνάει και αρχίζει να μου κάνει μπαλέτο, πιρουέτες»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Με αφορμή την παράσταση για την Πηνελόπη Δέλτα, που παρουσιάζει αυτήν την περίοδο, η Δήμητρα Παπαδήμα μίλησε για όλα στον Κώστα Τσουρό και την εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα». Η πρωταγωνίστρια αναφέρθηκε στην απώλεια της μάνας της, που την ενέπνευσε να γράψει και τον συγκεκριμένο θεατρικό μονόλογο, για την σχέση της με τον Γιάννη Μποσταντζόγλου, καθώς και για το γεγονός ότι κοιμάται μόνη τα βράδια, και ας είναι σε σχέση.

Ειδικότερα, η Δήμητρα Παπαδήμα αποκάλυψε: «Ήταν περίεργη η σχέση με τη μαμά μου. Ήμουν η μαμά της μαμάς μου. Η Πηνελόπη Δέλτα είχε άλλο πράγματα, της έλειψαν οι ενδείξεις αγάπης από την μάνα, δεν είχε αγάπη, έναν καλό λόγο. Εκείνη έζησε άνετα, εγώ όχι. Τα παιδικά μου χρόνια ήταν δύσκολα, από 17 χρονών δούλευα, τα “ακούμπαγα” στην οικογένειά μου. Οι γονείς μου ήταν άβουλοι άνθρωποι»

Στη συνέχεια μίλησε και για την απώλεια της μητέρας της τον Οκτώβριο του 2022. «Την έχασα την ημέρα της Ανδρομάχης, που γιόρταζε. Εμείς δεν τη γιορτάζαμε ποτέ, 87 χρόνια που έζησε δεν ξέραμε ότι η γιορτή της ήταν 12 Οκτώβρη, η μέρα που πέθανε. Καλή ήταν η σχέση μας, εγώ ήμουν το τσογλάνι της υπόθεσης».

Δείτε επίσης: Δήμητρα Παπαδήμα - Γιάννης Μποσταντζογλου: «Το πρωί που ξυπνάει με το σλιπάκι του λεώ ''Φτου σου Γιαννάκη μου, φτου σου κορμάρα μου''»

Δήμητρα Παπαδήμα: Γουστάρω πολύ να βλέπω τον Γιάννη Μποσταντζόγλου στο σπίτι

Σε διαφορετικό σημείο της συνέντευξης αναφέρθηκε και στη σχέση χρόνων που έχει με τον Γιάννη Μποσταντζόγλου, αποκαλύπτοντας ότι ερωτεύτηκαν ξανά ενώ ήταν σε διάσταση για τρία χρόνια και ακόμα δεν είχαν χωρίσει στα χαρτιά. «Ήταν μία περίοδος περίεργη, που περνάει κάθε ζευγάρι. Η κόρη μας μάς είπε να μείνουμε χώρια, και είχε δίκιο. Αυτό μας έφερε ακόμα πιο κοντά. Γουστάρω πολύ να τον βλέπω στο σπίτι τώρα πια, κάποτε μου έσπαγε τα νεύρα. Τώρα θέλω να τον φροντίζω, να λέμε τα αστεία μας», είπε συγκεκριμένα η Δήμητρα Παπαδήμα.

Και συμπλήρωσε: «Αν τον δείτε πώς ξυπνάει το πρωί, δεν θα πιστέψετε πως είναι ο Γιάννης Μποσταντζόγλου. Λέει “το μάτι μου αυτό είναι λίγο όρτσο”, και δεν ξέρω τι σημαίνει. Ξυπνάει και αρχίζει να μου κάνει μπαλέτο, πιρουέτες. Δεν υπάρχει. Τον τραβάω βίντεο, αλλά δεν με αφήνει να το ανεβάσω».

Δείτε επίσης: «Με διεκδίκησε ο Απόστολος Γκλέτσος από τον Γιάννη και του είπε...» - Όλα όσα αποκάλυψε η Δήμητρα Παπαδήμα για την σχέση της με τον σύντροφό της

Στη συνέχεια αποκάλυψε πάντως ότι ακόμα δεν κοιμούνται μαζί: «Δεν έχω κοιμηθεί με άνθρωπο στο ίδιο κρεβάτι ποτέ. Ούτε με το παιδί μου δεν μπορώ να κοιμηθώ. Ούτε με άντρα έχω κοιμηθεί ποτέ στο ίδιο κρεβάτι. Δεν μπορώ, θέλω να έχω την ανεξαρτησία μου! Τεράστιο κρεβάτι έχω, γιατί πίστευα ότι θα κοιμόμουν με τον Γιάννη, αλλά...

Και γιατί να κοιμόμαστε μαζί; Δεν κατάλαβα. Καλύτερα έτσι, αυτά που χρειάζονται και μετά χώρια! Αυτό κρατάει και τη σχέση σε εγρήγορση. Γιατί άμα μένεις μαζί και κοιμάσαι μετά μαζί, το παραμύθι τελείωσε και απομυθοποιείς τον άλλον».

Η Δήμητρα Παπαδήμα κατέληξε σε αυτόν τον απολαυστικό διάλογο: «Δεν είναι μόνο το ροχαλητό, γενικότερα ρε παιδί μου! Στρίβει, γυρνάει, δεν τον χωράει πουθενά, τραβάει τα παπλώματα και τα λοιπά. Γενικότερα, δεν θέλω! Εγώ θέλω να είμαι μόνη μου! Να διαβάζω τα βιβλία μου, να ακούω τη μουσική μου, να ξαναδιαβάζω και να κλαίω όποτε θέλω».