Σάκης Τανιμανίδης – Χριστίνα Μπόμπα: Οικογενειακές στιγμές με τις κόρες τους, λίγο πριν μετακομίσουν σε νέο σπίτι

Οι διαδικασίες ανακαίνισης ολοκληρώθηκαν

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Instagram/sakiswp
Instagram/sakiswp

Ο παρουσιαστής του Dragons' Den Greece Σάκης Τανιμανίδης και η σύζυγός του, Χριστίνα Μπόμπα, ετοιμάζονται για μια νέα αρχή. Μετά από μήνες ανακαίνισης, το σπίτι τους πλησιάζει στην ολοκλήρωση και σύντομα θα γίνει ο τόπος όπου θα φιλοξενούν τις οικογενειακές τους στιγμές.

Ο Σάκης Τανιμανίδης πρόσφατα μοιράστηκε ένα βίντεο από την παιδική χαρά με τις αγαπημένες του κόρες, Αριάνα και Φιλίππα, όπου δεν κρύβει πόσο τον έχουν ξετρελάνει εκείνες, αλλά και οι επερχόμενες αλλαγές. Την ίδια στιγμή εκδηλώνει συχνά την επιθυμία να δει την οικογένειά του να μεγαλώνει με ακόμα ένα μέλος, αλλά στο μεσοδιάστημα απολαμβάνει την παιδική αθωότητα σε διάφορες δραστηριότητες με τις κόρες του.

Η Χριστίνα Μπόμπα μπήκε στο σπίτι που θα φιλοξενεί τον έρωτά της με τον Σάκη Τανιμανίδη

Την ίδια στιγμή, η Χριστίνα Μπόμπα μας δίνει ακόμα ένα preview από το νέο τους σπίτι, το οποίο χαρακτηρίζεται από μίνιμαλ γραμμές και φωτεινούς χώρους σε μπεζ και λευκούς τόνους. Η ανακαίνιση ξεκίνησε πριν από το καλοκαίρι (δείτε εδώ βίντεο από τις εργασίες) και πλέον, αρχές Φεβρουαρίου του 2024 η οικογένεια ετοιμάζεται για τη μεγάλη μετακόμιση.

Δείτε επίσης: Σάκης Τανιμανίδης & Χριστίνα Μπόμπα: Έτοιμο το πολυτελές σπίτι τους μετά από μήνες ανακαίνισης - Τα πρώτα πλάνα από το σαλόνι

Χριστίνα Μπόμπα νέο σπίτι
Χριστίνα Μπόμπα νέο σπίτι

«Σε λίγες ημέρες μπαίνουμε σπίτι μας και τρεχάτε ποδαράκια μας. Αλλά τα επίπεδα ανυπομονησίας και χαράς χτυπάνε κόκκινο», έχει πει η Χριστίνα Μπόμπα, που πλέον μετράει αντίστροφα.

Το ζευγάρι, παρά τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις δημιουργεί καθημερινά όμορφες αναμνήσεις με τις κόρες του, αρχής γενομένης από την Πρωτοχρονιά, και τις οικογενειακές διακοπές στο Ντουμπάι. Παράλληλα, Σάκης Τανιμανίδης και Χριστίνα Μπόμπα δεν κρύβουν την επιθυμία τους να αποκτήσουν ακόμα ένα παιδί.

«Νομίζω ότι δεν υπάρχει κάτι πιο όμορφο στη ζωή από το να βλέπεις τα παιδάκια σου να μεγαλώνουν. Μου λείπει ένα ακόμα παιδί! Τώρα, αν θα είναι γιος ή κόρη το βλέπουμε. Με τους γιους είναι λίγο δύσκολη η κατάσταση. Τώρα που γλυκάθηκα με τις κόρες, δεν θα με πείραζε να είναι και κόρη. Προφανώς και γιος θα μου άρεσε πολύ. Βέβαια, η Χριστίνα λέει: αν είχες κάνει δίδυμα κι εσύ, θα σου έλεγα», είχε πει πρόσφατα ο Σάκης Τανιμανίδης στην εφημερίδα Real Life.