Βασίλης Μπισμπίκης & Δέσποινα Βανδή: Όλη η αλήθεια για το οικόπεδο στην Κρήτη

Η απάντηση του ηθοποιού μετά τα νέα που διέρρευσαν

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Εδώ και καιρό ακούγεται πολύ έντονα πως ο Βασίλης Μπισμπίκης και η Δέσποινα Βανδή επιθυμούν να αγοράσουν ένα οικόπεδο στο νησί, τον πιο αγαπημένο τόπο του ηθοποιού - για τον οποίο έχει "χτυπήσει" τατουάζ - στην Κρήτη. Κανείς από τους δύο, παρόλα αυτά, δεν είχε κάνει κάποια σχετική δήλωση για το γεγονός, με αποτέλεσμα να μην είναι γνωστό εάν τελικά κατάφεραν να κάνουν τον στόχο τους πραγματικότητα ή όχι.

Ο πρώτος, λοιπόν, "έσπασε" τη σιωπή του μιλώντας στην δημοσιογράφο Κορύνας Μανταγάρη για την εφημερίδα Real Life, εξηγώντας πως ακόμα δεν έχουν καταφέρει να βρουν αυτό που τόσο επιθυμούν, αλλά δεν θα σταματήσουν μέχρι να συμβεί.

Η απάντηση του Βασίλη Μπισμπίκη για το οικόπεδο στην Κρήτη που θέλει να αγοράσει με την Δέσποινα Βανδή

«Αγαπώ πολύ το νησί και θέλω να βρω ένα μέρος που θα γίνει το ησυχαστήριό μου. Ακόμα δεν έχω βρει την κατάλληλη τοποθεσία, είμαι προς αναζήτηση», εξομολογήθηκε ο ίδιος. Αξίζει να σημειωθεί, πως τα καλοκαίρια μαζί με την καλή του περνούν ούτως ή άλλως πολύ χρόνο εκεί, γι' αυτό και θα ήθελαν κάτι ποιο μόνιμο.

Δείτε επίσης: Πέρασαν το βράδυ στο πιο ακριβό εστιατόριο του κόσμου - Με χρυσά ταβάνια, αγάλματα και βελούδινα καθίσματα το κτίριο

Ο έξαλλος χορός τους στα μπουζούκια και τα πανέρια

Μια νέα βραδινή έξοδο έκανε η Δέποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης σε γνωστό νυχτερινό κέντρο όπου διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Το ερωτευμένο ζευγάρι, απόλαυσαν το πρόγραμμα με φίλους σε πρώτο τραπέζι στα μπουζούκια.

Οι γνώστη τραγουδίστρια και ο ηθοποιός, είναι τρελά ερωτευμένοι μεταξύ τους και δεν σταματούν να το δείχνουν σε κάθε κοινή τους εμφάνιση. Πρόσφατα οι δυο τους πέρασαν το βράδυ της Κυριακής τους σε κρητικό κέντρο, μαζί με τους πρωταγωνιστές του Σασμού, Μαρία Τζομπανάκη και Μιχάλη Αεράκη (δείτε εδώ φωτογραφίες).

Η Δέσποινα Βανδή ξέφυγε για λίγο από τις υποχρεώσεις της και διασκέδασε μαζί με τον σύντροφό της, χορεύοντας ένα ζεϊμπέκικο, με τον Βασίλης Μπισμπίκη να μην παίρνει το βλέμμα του από πάνω της. Οι δύο τους πόζαραν επίσης αγκαλιά στον φωτογραφικό φακό.

Δείτε εδώ τις φωτογραφίες:

ΜΠΙΣΜΠΙΚΗΣ-ΒΑΝΔΗ ΕΞΟΔΟΣΜΠΙΣΜΠΙΚΗΣ-ΒΑΝΔΗ ΕΞΟΔΟΣΜΠΙΣΜΠΙΚΗΣ-ΒΑΝΔΗ ΕΞΟΔΟΣΜΠΙΣΜΠΙΚΗΣ-ΒΑΝΔΗ ΕΞΟΔΟΣΜΠΙΣΜΠΙΚΗΣ-ΒΑΝΔΗ ΕΞΟΔΟΣ